JO19-1 kansloos in eerste promotiewedstrijd

Papendrecht JO19-1

Onder 19 zaterdag, JO19-1, 4e divisie/hoofdklasse 4 nacompetitie

13 mei 2017 14:30

Diesen, M. van

Het was een onrustig beginnend Madese Boys dat op achterstand komt als Mike behandeld moet worden en Papendrecht hier goed gebruik van maakt. De 0-2 volgt in de 20ste minuut na een aantal opeenvolgende fouten in de defensie.  Thom krijgt nog een kans uit een vrije trap, Wessel schiet voorlangs en Merijn`s schot in de slotseconden wordt geblokt.  Een logische ruststand want er was in deze helft te weinig beleving, slechte aansluiting en teveel matige passes tegen een tegenstander die wel doorpakte en elkaar goed wist te vinden.

In de tweede helft een beter voetballend Madese Boys dat goed druk zet en op de juiste helft voetbalt zonder echter de keeper van Papendrecht in verlegenheid te brengen. Slechts wat aardige voorzetten en wat halve kansjes. Het wordt 3-0 als een Papendrecht speler op zijn Madjer`s Bob verschalkt. Papendrecht voelt dat er nog meer te halen valt en blijft druk zetten op onze defensie die daardoor ook de 0-4 moet slikken. De 0-5 valt na simpele vrije trap volgend op een onnodige handsbal.  Dat is genoeg voor Bob die de volgende inzetten wel keert en in de laatste minuut de hatelijke nul van het bord ziet verdwijnen als Joep nog een eretreffer maakt. Al bij al een kansloze nederlaag tegen een beter voetballend maar ook  ogenschijnlijk beter gemotiveerd Papendrecht.

Volgende week zaterdagmiddag om 14:30 uur in Papendrecht voor de return in de wetenschap dat de ballen ook daar rond zijn…