Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

29 april 2017 13:15

Keizer, J.A.F. de

Virtus JO15-1 -  Madese Boys JO15-1

De laatste competitiewedstrijd tegen Virtus op een mooie zaterdag met een lekker weertje en met weer aanvulling uit de JO15-2 Wietse , Glen, Mike en Teun en de JO15-3 Jaap. We begonnen met een lekkere speelse vrije warming-up die nog even onderbroken werd door een bitch-fight waar na we aan de wedstrijd konden beginnen. Het begin was voor ons en reeds in de 3de minuut kwamen wij op voorsprong vanuit een corner kwam Stef voor zijn verdediger en tikte de bal achter de doelman 0-1, lang konden wij niet van deze voorsprong genieten want in de 5de minuut maakte Virtus al gelijk en gingen wij teveel achter de bal aan voetballen en na een bal in de 16de minuut die na gerommel in het strafschopgebied bleef liggen schoot Virtus de 2-1 binnen hierna was het Virtus wat de klok sloeg we kwamen niet onder de druk uit en nog voor de rust werd het 3-1. In de 2de helft was het een verschrikkelijk 1ste kwartier het was Virtus die binnen een mum van tijd 5 keer scoorde en zo uitliep naar een 8-1 voorsprong hierna herpakte wij ons iets en lieten ook wij weer zien dat we konden ballen maar het leed was al geschied zodat we met een flinke domper de laatste wedstrijd het seizoen afsloten.