Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

8 april 2017 13:15

Scheidsrechter

Klaare, M.

Madese Boys JO15-1 – Internos JO15-1

Na de goede pot van vorige week nu weer een thuiswedstrijd tegen Internos. Dit keer zonder de trainers Thomas en John en helaas waren er spelersproblemen die zodanig werden opgelost door Stefan en Gerard. Er sloten 4 spelers van de JO15-2 bij ons aan te weten: Pim, Jordy, Idse en Glen, zodat we toch weer met een volwaardig team op het veld konden staan. Wat weer een keer de goede samenwerking tussen alle JO15 elftallen onderstreept, want er worden van alle teamspelers naar elkaar doorgeschoven!

De boys trokken gelijk goed van leer en zetten gelijk druk op de tegenstander en de eerste kansen kwamen al gauw en na goed doorgaan van Kevin op de rechterkant bediende deze Stef en deze tikte de bal al in de 3de minuut in het doel 1-0 hierna was het Made wat de klok sloeg in de 12 minuut scoorde Kevin na een mooie bal van Mathijs samen met Stef en in de 17de minuut de 3-0 van Mathijs na een mooie diepe bal van Tim. In de 20ste minuut een onoplettendheid van ons en met een mooie lob scoorde Internos de 3-1. Maar we zetten de goede koers gewoon door en na een overtreding op Mathijs in de 26ste minuut was het net als vorige week Daan die de bal keurig in de hoek schoot 4-1 en in de daaropvolgende minuut werd het ook nog 5-1 door Mathijs die na een mooie bal van Stef oog in oog kwam te staan met de keeper en mooi afronde. En wij met een comfortabele voorsprong konden gaan rusten.

Helaas was er een opstootje in de rust en de scheidsrechter bestrafte onze keeper met rood en onze tegenstander maar met geel en wij daardoor de 2de helft met 10 spelers het moeten zien te klaren. Gelukkig bleven de meeste spelers wel met hun koppie spelen en lieten zich niet meer van de wijs brengen er volgde een helft met nog steeds een overwicht van de boys ook al waren wij maar met 10 man we kregen diverse kansen om de voorsprong uit te breiden en in de 61ste minuut gebeurde dat ook en de einduitslag werd door het 3de doelpunt van Mathijs op 6-1 bepaald. Jammer van de rode en de gele kaarten die door de scheids werden gegeven, sommige waren echt onnodig, maar de volgende keer moeten we beter ons koppie erbij houden. Wij stijgen door deze overwinning nu naar de 5de plaats nu zien in de laatste 2 wedstrijden dit vast te houden. En wij dit seizoen met vele strubbelingen heel positief kunnen afsluiten.