Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

1 april 2017 11:15

Kloetinge JO15-1 – Madese Boys JO15-1

Op 1 april stond de uitwedstrijd in en tegen Kloetinge op het affiche dus de spelersbus met chauffeur Jos stond op de schietberg al op ons te wachten. En weer was er aanvulling vanuit de JO15-2 te weten Jop, Luca en Glenn waar we weer zeer blij mee zijn dat ze ons weer wilden helpen. We vertrokken met regen en het leek erop een druilige dag te worden maar nadat we in Kloetinge waren aangekomen was het droog en we mochten spelen op het kunstgrasveld dus goede omstandigheden om te ballen. Kloetinge kwam sterk uit de startblokken en liet de bal gemakkelijk en direct rondgaan wat resulteerde in div kansen in de 7 minuut een hard afstandsschot die geweldig werd gekeerd door Luuk en in de 9de minuut was het een speler die oog in oog met Luuk kwam te staan maar ook dit schot werd subliem gekeerd door Luuken in de 13de minuut werd vanuit een corner de bal op de lijn gekeerd door Sietse hierna keerde de wedstrijd iets we kregen meer grip op hun spel en het begon bij ons beter te lopen maar in de 17 kreeg Kloetinge weer een grote kans maar weer stond Luuk zijn mannetje en hield zijn doel schoon, dit was eigenlijk de laatste grote kans voor Kloetinge en via mooie combinaties doken wij soms op voor het doel van Kloetinge en kwamen er kansjes voor ons achterin gaven we niets meer weg door dat de achterlinie Daan, Sietse, Dave en Glenn het nu onder controle had en iedere aanval in de kiem smoorde en van daaruit de aanval voor ons kon beginnen de middenlinie met Tim, Mathijs, Marije(Stef na rust) verzorgde menig goede pass waarmee de aanval met Luca (Jop na rust) Kevin en Sven doelpogingen konden creëren en in de 32ste minuut werd Mathijs onreglementair gestopt op de 16 en Daan zette zich achter de bal en schoot deze mooi in 0-1 voor Madese Boys en met deze stand gingen we rusten een geweldige 1ste helft van onze keeper Luuk Vissers want voor hetzelfde geld hadden wij met 3-1 achter gestaan. De 2de helft een ander beeld nu waren wij de bovenliggende partij en voetbalde wij op hun helft en lieten wij het beste van het spel zien ook onze wil en inzet was hoog het was “we willen hier niet verliezen mentaliteit” diewe op het veld lieten zien en in 16 minuut was het Tim die Stef in de spits met een mooie pass bediende en Stef deze bal op mooie wijze met een lob de 0-2 scoorde. Hierna volgde kansjes over en weer totdat in de 26 minuut Kloetinge toch de aansluitingstreffer scoorde via een terugkaatsende bal via de lat kwam deze voor de voeten van een tegenstander die de bal makkelijk kon scoren 1-2. In de 29ste minuut nog een bal van de doellijn na een pass van Sven op Stef die de bal mooi om de keeper speelde maar net te zacht waardoor de nog net voor de doellijn kon worden gekeerd. Hierna nog 1 moment voor Kloetinge de wedstrijd werd natuurlijk door ons alle gewonnen maar het was weer uitblinker van de dag LUUK onze keeper die de bal tegenhield en daarmee de winst zeker stelde mede omdat we elkaar goed coachten de bal aannamesgoed waren en elkaar steunde in het veld en wij daardoor met de bus een zeer plezierige thuis reis hadden.

P.S  de gehele wedstrijd is te bekijken op youtube even zoeken op : 01-04-2017 kloetinge of de link https://www.youtube.com/watch?v=Q-GO-3QrJ_Q&t=598s