Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

25 maart 2017 13:15

Scheidsrechter

Beest, V. van

Madese Boys JO15-1  -  RCS JO15-1

Op een zonnige zaterdag maar wel een met een flinke wind stond de wedstrijd tegen RCS de nummer laatst op het programma we kregen weer 2 gastspelers van de JO15-2 te weten Teun en Sander om ons weer compleet te maken. De bedoelingen van alle twee de teams waren duidelijk gaan voor de winst de boys om goed mee te blijven doen in de middenmoot en RCS om aansluiting te krijgen in de onderste regionen. Made startte goed en in de 4de minuut was het door een goede vrije trap van Marije dat een verdediger van RCS deze bal in het eigen doel kopte 1-0. Het noodlot sloeg in de 10de minuut weer toe toen Oscar kwam te vallen en verkeerd op zijn pols terecht kwam en deze zijn pols brak hierna waren wij het even kwijt en kwam RCS een paar keer gevaarlijk dichtbij het doel van ons maar gelukkig voor ons stond hun vizier niet op scherp, er kwamen nog wel wat kansjes voor ons na een mooie diepte pass van Stef was het Sven die met een schot het doel probeerde te vinden maar helaas ging ook deze bal er niet in. In de rest van de eerste helft werd er veel minder gespeeld bal aannames niet goed de bal inpassen niet goed verkeerde keuzes te laag tempo  en geen inzet. In de rust het elftal toegesproken en gezegd dat ze uit een ander vaatje moeten tappen. De boys kwamen iets feller uit de kleedkamer maar een bal in de 5de minuut die door de wind bleef hangen werd door RCS mooi afgerond 1-1. Hierna ging het bij de Boys beter lopen en waren er div mooie combinaties op het veld te zien waaruit ook div kansen ontstonden mede door goede passes vanaf het middenvelden de buiten kant kregen zoveel Stef, Mathijs, Sven, Kevin en Daan div kansen en het was in de 23ste minuut na een mooie pass van Teun dat Daan alleen voor de keeper verscheen en deze de bal met een mooie lob de bal in het doel liet verdwijnen een verdiende voorsprong van 2-1. We bleven hierna goed voetballen gaven weinig weg en creëerde zelf nog meer en in de 29 ste minuut nadat het balletje over diversen schijven was gegaan Sietse, Stef , Sven, Teun kreeg Mathijs de bal buiten de zestien en haalde verwoestend uit bal onderkant lat in het hoekje 3-1 en de 3 punten waren binnen. Een wereld van verschil in deze wedstrijd van de 1ste en de 2de helft de eerste helft veel fouten te laag tempo en elkaar niet goed coachen de tweede helft zien we elkaar weer , komen de passes aan en zit er tempo en inzet in het spel trek dit  door voor de volgende wedstrijd.