Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

18 maart 2017 13:00

RBC JO15-1  -  Madese Boys JO15-1

We mochten zaterdag 18-03-17 voetballen tegen RBC in het stadion. Ondanks de indrukken van het spelen in een stadion (voorzien van stadionmuziek en een gezamenlijke opkomst met RBC naar de middenstip), startten de jongens ijzersterk. RBC probeerde vanaf het eerste moment druk te zetten. Dit leverde echter nauwelijks klachten op. En in de 7de minuut kwam Oscar in een goede positie om te scoren door een goede pass van Matthijs. Helaas leverde het geen doelpunt op. Lange tijd was het gelijk opgaand en div kansen over en weer. In de 29e minuut had RBC een schot uit de 2e lijn, dat door Luuk geweldig werd gekeerd. Tijdens de rust werden de jongens gecomplimenteerd met een goede eerste helft, maar wij waarschuwde ook gelijk voor mogelijk extra druk van RBC in de tweede helft want ze hadden nog iets recht te zetten van de eerste wedstrijd bij ons in Made waar wij toen RBC hebben verslagen.
Ook zaterdag weer werden we verstrekt door 3 jongens uit de JO15-3. Jaap de Wijs heeft de gehele wedstrijd gespeeld als centrale verdediger naast Sietse. Joep de Wijs verving in de 2e helft de van een blessure teruggekeerde Dave en Pepijn van den Elshout verving Oscar in de spits. De 2e helft vertoonde heel snel een volledig ander beeld. Al in de 6e minuut na rust scoorde RBC de 1-0. Daarna speelden we onrustig en was er te weinig overleg onder de spelers en konden wij de bal niet goed in de ploeg houden zodat RBC uit kon lopen tot eindelijk 5-0.
Na een goede wedstrijd met dito score van afgelopen woensdag, was de koploper in de hoofdklasse een tegenstander die een maatje te groot was.