Steenbergen JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

11 maart 2017 13:15

Madese Boys Jo15-1 – steenbergen Jo15-1

Na een slechte voorbereiding 3x niet trainen ivm veld en weersomstandigheden carnaval en de wedstrijd van vorige week afgelast, 3 spelers die nog een wedstrijd in de morgen moeten fluiten Daan, Mathijs, Siebe en 3 geblesseerde spelers Tijn, Siebe, Dave konden wij op deze zaterdag met behulp van andere teams en spelers Marnix Sibon en Bart Havermans(Jo13-1) en Mike de Paus(Jo15-2) toch een elftal op de been brengen om tegen Steenbergen te voetballen. De druk en het voetballen gebeurde het meest op de helft van steenbergen zonder dat dit resulteerde in echte kansen en in de 1ste uitval van Steenbergen was het gelijk raak door de supersnelle spits die onze verdediging eruit liep in de 8steminuut 0-1. Na deze tegenvaller bleven we op hun helft voetballen met kleine kansjes tot gevolg een kans voor Oscar, Sven, Kevin en Sietse en ook deze laatste met een kopbal uit een goede vrije trap van Marije die net naast ging gingen we rusten met een 0-1 achterstand. Na de rust hetzelfde spelbeeld wij meer op hun helft voetballend zonder echt druk op het doel te kunnen zetten en na een lichte overtreding die door de scheidsrechter niet als zodanig werd beoordeeld en wij als team niet ons kopje daardoor moeten laten hangen was Steenbergen weer zeer effectief en scoorde in de 3de minuut naar rust de 0-2. Ook hierna was er bij Made nog niet de overtuiging en de inzet om alles uit de kast te halen er was te weinig beleving en coaching zowel in als buiten het veldwaardoor Steenbergen toch een redelijk makkelijke overwinning binnen kon halen wij benutten onze kansen niet de keeper redde 2x goed op onze schoten en als we een goede kans kregen gingen we teveel voor eigen gewin Steenbergen kreeg nog 3 kansen waaruit hun wel nog 2x scoorde en wij zodoende met een 4-0 nederlaag van het veld afstapte. Willen we nog bovenin de middenmoot eindigen dan moet er scherper en harder getraind gaan worden. Nu eerst nog een inhaalwedstrijd a.s. woensdag 15-3 om half 8 thuis en a.s. zaterdag 18-03 de wedstrijd tegen de koploper RBC die wij thuis met 2-1 hebben verslagen, dus kom ons steunen in Roosendaal.