Beek Vooruit JO15-1 - Madese Boys JO15-1

Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

18 februari 2017 11:30

Beek Vooruit JO15-1  -  Madese Boys JO15-1

Deze eerste competitiewedstrijd van 2017 was er 1 met haken en ogen en geen goed begin van 2017 met div geblesseerde te weten Tijn, Tim, Sietse, Siebe en Marije. Dus het werd weer passen en meten met de C-selectie en de andere lagere elftallen om bij iedere elftal genoeg spelers op het veld te krijgen gelukkig laten de JO15-2 en de JO15-3 ons niet zomaar in de steek en onderling wordt er altijd naar een oplossing gezocht ook deze week kwam het weer voor elkaar Mike van de JO15-2 en Joep en Jaap de wijs en Jens v Dongen van de JO15-3 kwamen ons versterken , dus wij stonden op het veld met een  soort gelegenheidsteam tegen de nummer 2 van onze ranglijst. BV ging voortvarend van start en raakte in het begin van de wedstrijd al 2x de paal voordat het in de 10deminuut op een 1-0 voorsprong kwam door een inschattingsfout , nu kroop MB iets uit de schulp en we vonden elkaar beter wat ook een doelpunt opleverede door vroeg te gaan storen en de opbouw te verstoren kwam Oscar oog in oog te staan met de keeper en scoorde de 1-1. Maar het was via een klutsbal die van richting werd veranderd waardoor BV op een 2-1 voorsprong kwam en wij met een achterstand naar de kleedkamer gingen. In de rust gemeld dat we zeker niet minder waren en wij soms ook behoorlijk goed voetbalde en mooi combinatiespel op de grasmat legde zodat we met een goed gevoel aan de 2de helft konden beginnen. Bv kwam toch iets beter uit de rust en scoorde in de 37ste min de 3-1. Maar de aansluitingstreffer kwam er  in de 49ste  minuut uit een penalty scoorde Mathijs de 3-2. Na deze penalty had de scheidsrechter nog een keer naar de stip moeten wijzen na een voor iedereen zichtbare handsbal maar helaas liet hij deze keer doorspelen nu raakte de pijp een beetje leeg bij MB en hierna was het toch BV met het betere van het spel en scoorde ze weer via een foutje van ons de 4-2 en met een mooie uitgespeelde kans ook de 5-2 waardoor we met lege handen richting Made vertrokken.