Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

15 maart 2017 19:30

Koek, S.

Madese Boys JO15-1  -  Baronie JO15-2

Op woensdagavond een inhaalwedstrijd thuis tegen Baronie en weer was het een gepuzzel om een elftal op de been te krijgen want de ziekenboeg zat vol met geblesseerde spelers Daan, Dave, Oscar, Siebe en Tijn maar gelukkig waren er weer spelers die ons wilde helpen nm: Mike de Paus, Jens van de Broek, Jens van Dongen, Sander Locate en Teun Roovers. Het was een lente avond met een lekker temperatuurtje dus alle ingrediënten om een goede wedstrijd te spelen. Het begin van de wedstrijd was goed het spel lag op hun helft en er kwamen kleine kansjes alleen waren sommige spelers niet snel genoeg met handelen aan de bal en niet sterk in het inpassen van de bal naar een medespeler waardoor er soms onnodig balverlies werd geleden. Maar in de 20ste minuut was het uit een vrije trap door Sietse genomen vanaf links dat Stef goed voor zijn tegenstander kwam en de bal goed inkopte waarop de keeper niets te vertellen had 1-0. Hierna een grote kans voor Baronie en het was Luuk die goed redde waardoor wij de 1-0 voorsprong hielden. Aan de andere kant hetzelfde een kopbal van wederom Stef werd van de lijn gehaald maar uit de corner die volgde was het Sietse die de bal voor de voeten kreeg en de bal inschoot 2-0 en wij naar een redelijke 1ste helft waarin wij de eerste 20 minuten proberen goed te voetballen en elkaar probeerde te vinden maar de laatste 10 minuten wij iets te vaak de lange bal speelde met een 2-0 voorsprong gingen rusten. Na rust het 1ste kwartier waarin Baronie 4x wisselde en er fysiek sterkere spelers inkwamen stonden wij iets meer onder druk waardoor opnieuw Luuk een goede redding moest verrichtte om de aansluitingstreffer te voorkomen kregen wij ook wel weer kansen die door niet goed uitspelen of niet goed kijken allemaal gemist werden en wij al met grotere cijfers voor hadden kunnen staan was het Baronie nadat Luuk de bal wegwerkte en op de grond werd vastgehouden en wij niet fel genoeg op de bal verdedigde met een lob de 2-1 scoorde. Hierna hielde wij even de adem in maar echt in de problemen kwamen wij niet en bleven de 3 punten in Made. Op naar a.s. zaterdag de wedstrijd tegen de koploper RBC in het stadion te Roosendaal.