Onder 19 zaterdag, JO19-1, Hoofdklasse G

18 februari 2017 12:45

Elshout, V.A.J. van den

JO-19 zijn spoor nog steeds bijster.

Wederom een gemankeerde selectie met een geheel nieuw verdedigingscentrumStef op de goal in plaats van de geblesseerde Bob en Mike en Wessel centraal zodat Remco  vanuit het middenveld meer aanvalskracht kon gaan geven. Het dient gezegd dat het redelijk stond en de kansen verhouding was deze helft vier voor Made en slechts één voor GJS maar waar Remco, Merijn, Lars en Joep missen scoort de spits van GJS zoals wel voor de 1-0 ruststand. Nog geenvuiltje aan de lucht en met wat aanpassingen zou het de tweede helft moeten gaan gebeuren. Madese Boys begint echter te gretig aan de klus en kijkt binnen tien minuten al tegen een onoverbrugbare 3-0 achterstand aan. Er ging veel mis deze helft. De passing was dramatisch, er werd nauwelijks iets afgedwongen, er was (te veel) berusting, te veel spelers die niet of nauwelijks in de wedstrijd zaten en geen teamspirit. Kortom een helft om heel gauw te vergeten al was Gokmenmet een goede invalbeurt en weer een doelpunt een lichtpuntje.

Wat het meest zal beklijven van deze 4-1 wedstrijd was echterhet dramatische ineenzakken in de slotseconden van de rechterspits. De verzorging op het veld en na een kwartier afvoeren met een brancard deden bij de toeschouwers ergs vrezen en voetbalzaken zijn dan ineens slechts bijzaken. Wij hopen van harte dat de jongen spoedig mag herstellen en wensen hem vanaf hier heel veel beterschap!