Onder 19 zaterdag, JO19-1, Hoofdklasse G

4 maart 2017 15:15

Scheidsrechter

Streefkerk, I.

JO19 nog steeds in de race.

Na een aantal tegenvallende wedstrijden met dito resultatenmochten onze spelers vandaag tegen het eerder sterk gebleken elftal van Theole proberen wederom in een goede modus te komen. Dat viel in eerste instantie nog niet mee op het hobbelige hoofdveld van Madese  Boys waar de opbouw stokte door veelvuldige foute passes. Toch gaat het gaande weg beter en was de eerste helft voor MB. Er ontstonden veel kansen maar Joep en Justin slaagden er beiden niet in om dichterbij een goal als een bal op de lat te komen. De jarige Remco trakteert zichzelf en zijn team wel als hij vanaf rechts met een wonderschone wreeftrap de boomlange Theole keeper verrast voor de verdiende 1-0. En als daarna Merijn een corner van Wessel  krachtig inkopt is de geruststellende 2-0 ruststand bereikt en kunnen de trouwe supporters eindelijk eens gerust een bakkie doen. Na de pauze blijkt dat Theole door enige omzettingen beter in de wedstrijd zit en het dwingt Bob al direct  tot doortastend handelend optreden. Theole speelt 3-4-3 en geeft daardoor ook ruimte en kansen weg maar Lars kan zijn kans op 3-0 niet benutten en ziet dat Theole`s nummer 7 middels een mooie actie en een uitstekend schot Bob verrast en de aansluittreffer op het scorebord doet belanden. In deze levendige en spannende helft waarin Theole het beste veldspel heeft maar Madese Boys gevaarlijk is in de counter onderscheidt  Bob zich door enkele goede inzetten te pareren maar krijgt ook Madese Boys veel ruimte en kansen op de 3-1 die in de 86ste minuut uiteindelijk ook valt wanneer uitblinkers Joep en Merijn in een coproductie via Joep  de bevrijdende treffer noterenEindelijk weer eens drie punten voor de Boys die ondanks alle afwezigen en eerder verloren partijen nog steeds meedoen voor de bovenste plaatsen en volgende week thuis tegen Nivo Sparta de ingeslagen weg kunnen vervolgen.