SC 't Zand JO15-10M

-

Madese Boys MO15-1

17 december 2016 11:15

Op 12-12 2016 een mistige maandagavond konden we eindelijk de wedstrijd spelen tegen NAC, nadat deze wedstrijd 4x was verzet. Hel elftal van Jo15-1 was wat uitgebreid met spelers van de Jo15-2 en de wedstrijd stond weer onder goede leiding van R Renne waar wij altijd weer zeer tevreden mee zijn. In het begin van de wedstrijd ging NAC fel van start met goed positiespel en ze lieten de bal goed rondgaan daar waar wij in het begin wel wat moeten zoeken hoe dit op te vangen en hoe hier mee om te gaan kwamen we in de loop van de 1ste helft beter in ons spel. En na een paar goede kansen voor NAC en evenzoveel goede reddingen van Luuk stond de verdediging goed en gingen we beter voetballen, we coachen elkaar en gaven elkaar goede rugdekking waar door het voor NAC moeilijker werd om kansen te creëren. En 10 minuten voor rust kregen wij een klein overwicht en kwamen er kansen voor ons die jammer genoeg niet goed afgemaakt werden en het was Mathijs die wel scoorde maar deze werd wegens buitenspel afgekeurd en gingen zodoende met een 0-0 stand rusten. In de rust werd er gewaarschuwd dat NAC er wel een schepje bovenop zou doen, maar niets was minder waar de Madese Boys zaten er fel op en schuwde de duels niet wat weer resulteerde in meerdere kansen voor ons waarbij we het niet goed uitspeelde en net iets teveel voor eigen gewin gingen i.p.v. een ander de kans te gunnen of we zagen ze niet staan. En zoals vaak in de voetballerij als jij hem niet maakt doet de tegenstander het wel en het was NAC via een counter die na een redding van Wietse de bal voor een speler van hun kreeg en de bal makkelijk in het doel kon plaatsen 0-1. Hierna ging het spel op en neer maar het afmaken was vandaag niet aan ons besteed NAC was wel scherpen in de 22ste minuut was het weer via een counter dat NAC scoorde 0-2 wel een beetje vertekend gezien ook onze kansen om te scoren en als we de druk naar voren zetten wist NAC hier niet altijd goed mee om te gaan en leden ze veel balverlies maar een doelpunt zat er voor ons niet in. En zo gingen we na het laatste fluitsignaal tevreden maar met lege handen van het veld maar er zijn complimenten voor het team die toch een goede wedstrijd hebben gespeeld en zo konden Luuk, Daan, Sietse, Dave, Siebe, Marije, Mathijs, Tim, Oscar, Kevin, Stef, Sven Mike, Sander Jens en de geblesseerde Tijn met opgeheven hoofd van het veld stappen. Op naar de winterstop en voor alle ouders, opa’s oma’s en supporters fijne feestdagen en een sportief 2017 namens de gehele JO15 selectie.