Onder 19, JO19-1, Groep 1 09

4 februari 2017 15:30

Adams, C.P.G.

JO 19 uitgebekerd.

Na de bekercompetitie ongeslagen te hebben volbracht met 9 uit 3 mochten de Boys vandaag proberen 4de divisionist WSC in Waalwijk de baas te blijven. Ondanks de afwezigheid van 4 spelers,  waarvan Rick permanent overgeplaatst is naar de selectie, begon Madese Boys overtuigend aan de wedstrijd. Er werd rustig opgebouwd en we zagen in de wat saaie eerste helft zelfs een voorsprong op het bord verschijnen als Yael goed wordt weggestuurd door Quinten en de bal op een presenteerblaadje geeft aan gastspeler Gokmen die de bal slechts over de lijn hoeft te lopen. Er zijn weinig hoogtepunten in de eerste helftMadese Boys staat goed en Bob hoeft zich niet in te spannen al wordt WSC naarmate de eerste helft vordert  wel gevaarlijker . In de laatste minuten nog wat aandringen van de Boys en zowaar een corner en een behoorlijke schietkans die helaas  geblokt wordt.

De toeschouwer die het zich meende te kunnen permitteren om op zijn gemak naar de tweede helft te gaan kijken kwam bedrogen uit.  De tijd voor presentjes ligt toch echt al achter ons maar voor dat iedereen zich weer genesteld had op de tribune prijkte er binnen 2 minuten(!)  op een bizarre manier al een 1-2 achterstand op het bord. Madese Boys  probeerde deze tegenslag te boven te komen en zich weer in de wedstrijd te voetballen maar het was deze helft WSC dat het betere van het spel had en waar Madese Boys er amper in slaagde offensief een vuist te maken vielen er aan de andere kant nog twee treffers te noteren waarvan de uiteindelijke  4-1 een fraaie was na een mooie aanval. Jammer dat het bekerseizoen voorbij is maar er wacht ons nog een  spannende tweede helft van de competitie waarin nog van alles mogelijk is. Wmogen volgende week thuis tegen het sterke Theole aftrappen en proberen of er meer in zit dan de 3de plaats waarop we nu staan. De goede eerste helft van vandaag zou daarbij zeker houvast moeten geven!