Onder 19 zaterdag, JO19-1, Hoofdklasse G

10 december 2016 14:30

Boessen, C.S.P.

Deceptie JO19

Het weer was grijs en druilerig en zo was ook het spel van MB vandaag. We traden aan tegen de nummer voorlaatst maar dat heeft zeker voor MB dit seizoen niets te betekenen. Met een “zware bank”  bakten de jongens er bitter weinig van en na vier minuten prijkte al de 0-1 op het bord. De 0-2 werd nog afgevlagd voor buitenspel maar was toch na 15 minuten een feit als Bob in eerste instantie de kans nog stopt maar moet zwichten voor een keurige lob. MB deed de tegenstander geen pijn, slechts een vrije trap van Thom net over en een kansje van Lars ook over. Na 35 minuten gooide René er dan maar een dubbele wissel tegenaan en mochten Rick en Merijnproberen een bres te slaan in de hechte verdediging. Voor de pauze   eindelijk nog eens een bal vanaf de achterlijn maar Rick stuitte op de keeper zodat de wrange 0-2 de rust betekende. Na rust drong MB wel aan en een eerste kansje voor Lars maar de bal ging er aan de andere kant in omdat een misverstand centraal de spits de mogelijkheid gaf om Bob voor de 3de keer het nakijken te geven. In de 56ste minuut dan maar weer een dubbele wissel en Justin en Quinten mochten hun bijdrage leveren. MB was dan wel de baas want Sleewijk verontrustte Bob niet meer maar MB kwam niet veel verder dan wat halve kansjes en mocht met het schaamrood op de kaken richting douches. Wederom een enorme gemiste kans zeker omdat de jongens op de hoogte waren van het verlies van de koploper. Wat een schrille tegenstelling voor de eerste periodekampioen die nu in de 2de periode op de 10de plaats staat! Na de winterstop zal er in ieder geval veel meer overtuiging in het spel gelegd moeten worden om het seizoen niet als een nachtkaars uit te laten gaan. Genoeg stof tot nadenken en nog heel veel ruimte voor verbetering.