Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

10 december 2016 12:00

Jeka Jo15-1  -  Madese Boys Jo15-1

Na een goede start van de wedstrijd van onze kant zakte we flink in en gaven Jeka ruimte om te gaan voetballen en het leek wel of we moeite hadden met het kunstgrasveld de balcontrole was niet goed waardoor we te vaak de bal verloren. En in de 30ste minuut gebeurde het zoals wel vaker gebeurd in het amateurvoetbal een licht contact tussen 2 spelers in het strafschopgebied en de bal ging op de stip een zware beslissing volgens meerdere toeschouwers de penalty werd goed genomen en we keken tegen een achterstand aan 1-0 voor Jeka.  Het vervolg was weer voor ons alleen teveel balverlies waardoor er kleine irritaties ontstonden in het veld naar elkaar toe wat het spel natuurlijk niet ten goede komt . Inde rust de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en vol er tegen aan in de 2de helft, zoals ook gebeurde maar na 2 kansen voor ons was het via een verkeerd geraakte bal van de rechtsbuiten van Jeka die zijn voorzet zo over de keeper in het doel zag belande 2-0  voor Jeka en een nieuwe domper voor de Boys. Hierna waren we weer meer op hun helft aan het voetballen en kregen wel wat kansen maar wisten hier niet goed mee om te gaan waardoor wij achter de feiten aan bleven lopen en Jeka zelfs nog de 3-0 kon scoren. Helaas geen punten deze week maar wel een goede les de vorige wedstrijden lieten wij ons hoofd niet hangen bleven elkaar coachen en mopperde we niet op de scheidsrechter wat resulteerde in een goede uitslag en prima spel, vandaag lieten we ons weer een beetje meeslepen waardoor we soms verkeerd aan de noodrem moeten grijpen wat totaal niet nodig is. Jammer maar we hebben even de tijd om hierover na te denken want de winterstop is aangebroken. Nog 1 keer de accu even opladen voor komende maandagavond wanneer wij een wedstrijd gaan spelen tegen NAC Jo-14.  Voor alle supporters, ouders en bekende bedankt dit jaar weer voor alle support een goed uiteinde en een gezond 2017 en hopelijk tot volgend jaar langs de lijn.