Mannen zondag, 1, 2e klasse E

9 april 2017 14:30

Hurk, J. van den

MB1 verliest onnodig bij degradatiekandidaat Jeka.

Na een goede start door doelpunten van Dennis Marijnissen, leidde MB1 na een half uur met 0-2 en waren er levensgrote kansen van Hovsep en Björn op 0-3. Ook werd MB1 een tweede strafschop onthouden nadat Björn werd neergehaald in het strafschopgebied werd neergehaald. MB1 had nauwelijks iets te vrezen totdat er drie minuten voor rust en in de laatste minuut voor rust niet adequaat gereageerd werd op een vrije trap van Jeka en een schermutseling voor het Madese doel. Zo ging MB1 tot ongeloof van iedereen rusten met 2-2, waar de wedstrijd al lang en breed beslist had moeten zijn.

Blijkbaar gaf dit de tegenstander hoop en was MB1 de gehele tweede geen schim meer van de ploeg uit de eerste helft. Het verloor vele duels en is nimmer meer in de wedstrijd gekomen. Jeka liep uit naar 4-2, waarna Rick, na voorbereidend werk van Hovsep, de 4-3 binnen frommelde. In dezelfde minuut werd het door geklungel in de Madese defensie direct 5-3. Net voor tijd was het opnieuw Dennis die uit een strafschop de 5-4 maakte. Een zeer onnodige nederlaag voor MB1, waar lering uitgetrokken moet worden.

A.s. donderdag volgt de wedstrijd om de Brabant Cup tegen hoofdklasser Gemert en anderhalve week later uit naar Uno Animo voor de competitie. Spelers en staf hopen weer op de steun van de vele supporters die MB1 gewoonlijk achterna reizen!