Mannen zondag, 1, 2e klasse E

19 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Cairo, S.E.V.

Na de knappe overwinning van vorige week op Kruisland, is het MB niet gelukt om hier een goed vervolg aan te geven. Waar MB tegen Kruisland tweemaal tot scoren kwam via Hovsep Manukjan, eenmaal op aangeven van Ruud van Stokkom en eenmaal na een solo van Björn de Bruijn en een rebound van Pim Kwaaitaal, bleek het ditmaal moeilijk om het net te vinden.

MB kwam zeer ongelukkig op achterstand door een van richting veranderde vrije trap en daadkracht bij de 2-0. Een VOAB-speler kon tussen een overtal aan MB-spelers ongehinderd de 2-0 maken. MB werd een aantal maal dreigend en scoorde tien minuten voor rust ook de aansluitingstreffer, maar dit glaszuiver doelpunt werd onterecht afgevlagd door de grensrechter van VOAB.

MB speelde een slappe eerste helft, maar ging de tweede helft vol passie en strijd op jacht naar de 1-2 en 2-2. Ondanks diverse kansen kon pas in de 85e minuut de aansluitingstreffer worden gemaakt uit een strafschop van Dennis Marijnissen. Hierna kreeg MB nog een grote mogelijkheid op de 2-2, maar helaas kon deze niet omgebogen worden tot de welverdiende gelijkmaker. MB leed hiermee een onnodige nederlaag en zal tegen Zundert uit een ander vaatje moeten tappen om de drie punten op de Maai te houden.