3 - 1

Mannen zondag, 1, 2e klasse E

19 februari 2017 14:30

Caluwe, M.

Het is MB 1 niet gelukt om de zegereeks voort te zetten. Tegen koploper Rood Wit werd met 3-1 verloren.

MB begon niet scherp aan de confrontatie en stond na een kleine 20 minuten al op een 2-0 achterstand en was niet bij machte deze om te buigen. Rood Wit was sterker en MB 1 haalde niet haar niveau en dat is tegen elke ploeg in deze klasse, en zeker tegen de koploper, nodig om resultaat te halen.

De tweede helft ging MB 1 op jacht naar de aansluitingstreffer. Er werd feller gestreden, meer duels werden gewonnen, maar echte kansen werden nauwelijks afgedwongen. Nadat Rood Wit in de 75e minuut de wedstrijd definitief op slot had gegooid, maakte Maikel Walravens enkele minuten voor tijd de eretreffer op aangeven van Hovsep Manukjan.

Madese Boys staat nog steeds keurig in de middenmoot en kan in de komende wedstrijd tegen Unitas op 5 maart laten zien of zij lering heeft getrokken uit deze verliespartij!