Mannen zondag, 1, 2e klasse E

5 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Koster, R.

Na de nederlaag tegen koploper Rood Wit moest MB1 opnieuw het onderspit delven tegen een hooggenoteerde tegenstander.

Het was Unitas, spelend met diverse spelers afkomstig van hoofd- en topklassers, dat goed startte. Na tien minuten nam MB1 echter het heft in handen, wat leidde tot meerdere dreigende hoekschoppen en verre inworpen. Eenmaal kon Unitas een inzet van Hovsep Manukjan net voor de doellijn keren. Kort daarna werd de wedstrijd in twee minuten in het voordeel van Unitas beslist door tweemaal te scoren. MB1 probeerde daarna nog de aansluitingstreffer te forceren, maar verder dan twee schoten van Hovsep en Rick de Bruijn kwam het niet. Een paar minuten voor tijd werd een foute inworp van MB1 afgestraft en scoorde de spits van Unitas op fraaie wijze.

A.s. zondag staat er met SC Kruisland wederom een wedstrijd tegen een ploeg uit de top 3 op het programma. In Kruisland werd destijds met 3-0 verloren. MB1 zal er alles aan doen om dit resultaat recht te zetten en rekent wederom op de steun van haar supporters!”