Madese Boys wint ook tweede wedstrijd na winterstop

1 - 3

Mannen zondag, 1, 2e klasse E

5 februari 2017 14:30

Steeman, G.

MB is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Uit bij Sarto werd de belangrijke wedstrijd, tegen één van de concurrenten voor de plekken boven plaats 11, met 1-3 gewonnen.

MB startte goed en na 6 minuten was Rick de Bruijn alert op een terugkopbal van Richard Ramstijn en zette MB op voorsprong. Sarto drong daarna aan wat in de 23e minuut resulteerde in de 1-1 van Van Bladel. Twee minuten voor rust was het opnieuw Rick die alert reageerde en de 1-2 binnenschoot. Ditmaal uit de rebound van een schot van Dennis Marijnissen.

Na rust verdedigde MB goed, was er bijna geen doorkomen aan voor Sarto en die enkele keer dat dit wel lukte, redde doelman Werner Verhoeven bekwaam. MB kwam er meerdere malen gevaarlijk uit en bij een van deze aanvallen werd een goal van Hovsep Manukjan onterecht afgekeurd wegens buitenspel. In de 61e minuut was het Maikel Walravens die alert reageerde nadat de keeper van Sarto een schot van Bjorn de Bruijn niet goed verwerkte en daarmee de eindstand op het scorebord zette: 1-3.

MB boekte hiermee een zeer belangrijke overwinning en neemt daarbij enigszins afstand van de onderste plaatsen en vindt aansluiting met de middenmoot. De komende wedstrijden moet blijken of ze die aansluiting weet te behouden!