Madese Boys JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-2, 2e klasse C25

15 oktober 2016 14:30

WDS'19 JO15-1 – Madese Boys JO15-2

Op de zaterdag 15 10-16 mochten wij aantreden tegen WDS'19 JO15-1 uit Breda dit was de koploper dus de mouwen moeten opgestroopt worden ze hadden maar liefst 22 doelpunten voor en maar 3 tegen en met een minimaal elftal door blessuresbonden wij de strijd aan op het kunstgras bij WDS. En al in de eerste minuten waren er zowaar kansen voor de Boys die in de 4-4-2 opstelling speelde een hele grote kans volgde na een goede pass van Sietse op Noud die Oscar in stelling bracht maar het geluk was met de keeper die de bal onder hem zag stilliggen. Helaas was het wds die de score in de 15 minuut opende maar 5 minuten na de openingstreffer zagen ze Madese Boys alweer langszij komen door goed doorgaan van Noud en Oscar scoorde de laatste de gelijkmaker 1-1. Hierna was het Made wat de klok sloeg met 2 levensgrote kansen 1x de keeper die de bal losliet en wij niet attent genoeg waren en 1x Luca die de keeper op de grond zag liggen maar de bal net een paar cm naast de verkeerde kant van de paal schoot. Maar het was toch WDS die in blessure tijd vanuit het niets in de 1ste helft de voorsprong nam 2-1. In de 2de helft toch weer eenzelfde beeld een Made dat zich niet zomaar gewonnen gaf en er weer voor ging en na een goede vrije trap gerommel van Oscar viel de bal voor de voeten van Sven die uithaalde en ons weer op gelijke hoogte bracht 2-2. Hierna werd de wedstrijd vanuit WDS zijn kant grimmiger en er waren flinke overtredingen nodig om ons te stoppen en toch viel het doelpunt aan Madese kant wat eigenlijk niet nodig was omdat wij toch weinig kansen weggaven en nam WDS weer een voorsprong 3-2, ze dachten dat de wedstrijd al gewonnen was maar Made gaf nog een keer flink gas en voerde de druk op en het was Sietse die na een goede solo de zeer verdiende gelijkmaker op het scorebord zetten 3-3. Na het laatste fluitsignaal was de vreugde dan ook groot bij Madese Boys maar de tegenstander en de grensrechter konden niet goed tegen hun puntenverlies en lieten hun eigen gaan na de wedstrijd maar gelukkig reageerde de Boys professioneel en vierde hun eigen feestje. Een zeer verdiend punt was binnen gehaald door het team een prima teamprestatie van Wietse, Jens, Mike, Sander, Jop, Luka, Milan, Noud, Thijs, Oscar, Sietse, en Sven en natuurlijk de geblesseerde spelers Teun, Jordy, Pim Glen en Idse die ons goed hebben aangemoedigd deze partij hopelijk kunnen ze op de trainingen van de week weer aansluiten.