JVOZ JO15-2

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

3 december 2016 12:30

Madese Boys Jo15-1  - JVOZ Jo15-1

Afgelopen Zat 3 Dec kwamen de spelers van JVOZ  uit Vlissingen op bezoek bij MB . Een geduchte tegenstander die meestrijd om de bovenste plaatsen. De heenwedstrijd in het begin van de competitie was verloren dus we wisten dat het een wedstrijd werd waarbij we flink aan de bak moeten. Het begin van de wedstrijd was voor JVOZ met hun sterke en snelle aanvalslinie waar wij wat moeite mee hadden om ze af te stoppen , er waren wat speldenprikken en kwamen over rechts een aantal keer goed door waardoor er een grote kans ontstond maar deze werd door Luuk zeer goed gered en uit de tegenaanval van MB schoot Mathijs op de lat en was Stef de man die op de goede plek stond en de terugkaatstende bal in het doel schoot en zo was het ipv 0-1 nu 1-0 zo kan het gaan binnen 40 sec ipv een achterstand nu een lekkere voorsprong in de 15de minuut. Hierna waren de teams aan elkaar gewaagd maar in de 30ste minuut was het weer MB die door ingrijpen van Marije op de laatste man de bal bij Stef kreeg en deze liet de 2-0 aantekenen, hierna nog een paar goede aanvallen van MB en een mooie lob van Sven die de keeper maar net kon pakken en nog voor rust scoorde Jvoz de aansluitingstreffer door een onoplettendheidjte  en teveel kijken naar elkaar in onze verdediging waardoor deze tegentreffer te gemakkelijk tot stand kwam. Na rust een gelijk opgaande wedstrijd met kansen voor alletwee de teams en nog een paar goede reddingen van Luuk die weer een puike wedstrijd stond te keepen, het bleef een spannende wedstrijd ook voor het publiek langs de lijn want die roerde zich flink vanaf de zijlijn. Maar met veel inzet en goed voetbal werd deze wedstrijd toch tot een goed einde gebracht en konden wij  3 punten bijschrijvenen hebben wij nu zowel van de nummer 1 en de nummer2 van de ranglijst gewonnen wat opzich een goede prestatie is . op naar volgende week een uitwedstrijd tegen Jeka waar ook weer punten te behalen zijn.