Virtus JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

26 november 2016 12:30

Madese Boys jo15-1  - Virtus jo15-1

De thuiswedstrijd tegen Virtus voor een aantal van ons een wedstrijd met wat extra’s want bij de tegenstander spelen er een aantal die of goede vrienden of in de klas of van de vorige voetbal vereniging kennen, we kampen nog steeds met veel geblesseerde in de selectie en daarom kwam deze keer Jaap de wijs ons versterken vanuit de Jo15-3. Maar eerst voor de wedstrijd met zijn alle op de teamfoto zoals ieder jaar weer op de gevoelige plaat professioneel vastgelegd door Jack van Dijk met assistente Dorien. Nu dit allemaal was gebeurd konden wij aan de wedstrijd beginnen en het begin was gelijk goed we zaten goed op de bal en het elftal stond goed zoals dat heet in vakjargon. Er werd goed gebruik gemaakt van de openingen die er waren alleen de eindpass was onzorgvuldig als dit beter gaat zal er veel meer gevaar uit de aanvallen komen dus daar gaan we zeker aan werken. Maar er waren toch wel kansen die onbenut bleven en net voor rust werd er nog een bal van de doellijn gered zodoende stond het met rust nog steeds 0-0. Na rust eenzelfde beeld alhoewel Virtus beter in hun spelletje kwamen en iets feller en fysieker de duels ingingen, maar in de 10de minuut na rust was het Stef die de bal voor zijn voeten kreeg in het strafschopgebied en de bal onberispelijk in het doel schoot en een verdiende 1-0 voorsprong op het scorebord bracht. Hierna volgde nog wat kansjes maar wij lieten ons verder terugdringen op eigen helft maar onze rots in de branding Luuk Vissers die deze middag goed stond te keepen hielp met een aantal zeer goede reddingen zijn doel schoon te houden. De laatste 10 minuten stonden wij onder flink druk maar de overwinning werd toch binnengehaald en de 3 punten bleven op de schietberg, en ik denk over de gehele wedstrijd gezien dat wij de terechte winnaar zijn.