3 - 2

Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

12 november 2016 13:00

Na een week met veel geregel om de diversen elftallen met voldoende spelers te laten voetballen ging de JO15-1 op weg naar Middelburg deze keer niet met de bus maar met eigen vervoer. De Boys hadden er wel weer zin in de groep was iets mondiger en uitgelaten voordat we aan de wedstrijd begonnen. De opstelling was niet zoals we gewend waren en daar moesten ze wel aan wennen het begin was wat rommelig. Daarna kwamen we beter in ons spel en zette meer druk op de tegenstander wat ons wat kansjes opleverde die niet werden omgezet in een voorsprong en in de 26ste minuut was het Z/M die door zwak ingrijpen van ons op voorsprong kwam en in de 32ste minuut zelfs op een 2-0 voorsprong via een afstandsschot met een lastige stuit erin. We hebben het overwicht zijn felopde bal en spelen bij vlagen goed voetbal maar staan toch op een 2-0 achterstand met de rust mede doordat de vlagger van Z/M te pas en te onpas vlagt. In de 2de helft gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer en de wedstrijd speelde zich voornamelijk op de helft van de tegenstander af maar het was weer Z/M die scoorde 3-0 in de 51ste minuut, toch lieten wij niet het kopje hangen en na een paar wisselingen in het veld liep het iets beter en binnen 3 minuten scoorde wij via Stef wel 3-1. Hierna gingen wij 1 op 1 spelen achterin en de 3-2 weer van Stef volgde in de 68ste minuut  helaas was de resterende tijd tekort om de gelijkmaker te scoren die we gezien het spel zeker verdiend hadden maar helaas weer geen punten, mede doordat de grensrechter van Z/M heel vaak Sinterklaas voorbij zag komen en hij bleef zwaaien met zijn vlag jammer dat de scheids hier niet scherper op letten maar toch een compliment voor de Boys die hier wel op reageerde maar alles in goeden doen en het vaak accepteerde en zich niet liet gaan wat voor beslissingen de scheids ook nam. Goed gedaan Boys!!