Madese Boys JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

5 november 2016 13:00

Vv Steenbergen jo15-1 –  Madese Boys jo15-1

Steenbergen was deze zaterdag de tegenstander hun stonden gelijk met ons op de ranglijst en dus moesten wij aan de bak om ons plaatsje te behouden. Na een zeer tamme warming-up met te weinig beleving gingen we het veld op, zoals vaak leek het of de boys nog niet echt wakker waren of kwam het door de felheid van Steenbergen die gelijk bovenop de bal zaten en de opbouw bij ons goed verstoorde, ze creëerde zelfs wat kleine kansen maar het was Made die in de 5de minuut op voorsprong kwam na uitverdedigen van Daan op Mathijs die een mooie pass op Sven gaf en deze met een fraaie voortrek Sietse bediende die de bal achter de doelman kopt 0-1. Hierna werd Steenbergen sterker en vielen wij terug bij ons lukte niet zoveel meer de ballen kwamen niet aan, te weinig coachen van elkaar en verkeerde keuzes  hierdoor kon Steenbergen in de 16de  minuut gelijkmaken en via een counter in de 27ste minuut omdat wij met teveel man voor de bal speelde uitlopen naar 2-1. In de rust even de spelers op hun kunnen gewezen en dat het nog maar 2-1 was wij maar een paar kansen hebben gehad en hun een dozijn dus nog niets aan de hand. Na rust een feller Madese Boys maar de scherpte om een bal af te maken ontbrak nog iets we konden Steenbergen beter op eigen helft vast zetten maar ze bleven gevaarlijk mede omdat ze een paar zeer snelle goed voetballende aanvallers in het team hebben en via een uitval in de 40ste min liepen ze uit naar 3-1, wij lieten niet het kopje hangen en de aansluitingstreffer was van Sietse uit een corner scoorde hij weer met het hoofd 3-2. Hierdoor zetten wij nog even aan en gaven iets teveel ruimte weg en Steenbergen profiteerde daar optimaal van en scoorde in de 57ste minuut de 4-2. We hebben de 2de helft goed gestreden maar het moet vanuit onze kant nog feller en beter zoals we dat kunnen dus op naar de volgende match waarin we het wel kunnen laten zien wat we in onze mars hebben.