Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

29 oktober 2016 12:30

Kolsloot, G.

Madese Boys JO15-1  -  Kloetinge JO15-1

En weer was het afgelopen week een gepuzzel om de JO15 teams compleet te krijgen door blessures en de herfstvakantie door deze omstandigheden heeft de Jo15-2 een baaldag aangevraagd en hebben de overige spelers zich aangesloten bij de Jo15-1 en de Jo15-3 al met al niet ideaal om zo te gaan voetballen maar wel zeer positief dat het zo allemaal weer opgelost wordt onderling. Bij de Jo15-1 sloten Teun, Jens, Mike en de keeper Wietse aan om het elftal toch op redelijke oorlogssterkte aan te kunnen laten treden. In de begin minuten was het Made die een klein overwicht had en een paar kleine kansjes kreeg maar ze lieten de wedstrijd na 8 a 9 minuten uit hun handen glippen en kregen geen goed spel op de voetbalmat gelegd, het leek wel of er bij het team geen fut inzat, ze liepen teveel achter de bal aan, konden zelf de bal niet rondspelen, bal aannames niet goed, verkeerd inpassen. Kloetinge voetbalde wel redelijk en benutte de mogelijkheden die ze kregen door 2 maal te scoren en met deze stand gingen we de rust in. Na de rust even een ander beeld de Boys waren iets feller in de duels maar konden toch niet echt een vuist maken tegen een beter voetballend Kloetinge waarbij gezegd moet worden dat we het soms wel probeerde maar het was zo een wedstrijd dat het toch niet gaat lukken, Kloetinge scoorde nog 3 maal en wij scoorde de eretreffer nog zodat de eindstand van 1-5 op het scorebord kwam te staan. Gauw een punt achter deze wedstrijd zetten, vergeten en op naar de volgende partij waarin we weer kunnen laten zien dat we het wel beter kunnen.