Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

15 oktober 2016 11:15

Vankan, R.

Internos JO15-1 – Madese Boys JO15-1

Na de goede overwinning van vorige week moesten wij deze week op bezoek bij Internos uit Etten-Leur die op de ranglijst onder ons stonden,  met een 13 tal spelers waarbij 1 speler van de jo15-2 was aangesloten begonnen wij voortvarend aan de wedstrijd. Met goed positiespel en de bal goed rond te laten gaan creeerdewij zodoende kansen om de score te openen dit liet op zich wachten tot de 18de minuut doordat een hard schot van niet goed door de keeper werd gestopt en de bal achter hem in het doel belande 1-0 en we hadden de verdiende voorsprong te pakken. Na dit doelpunt bleven wij goed voetballenen probeerde met leuke en goede combinatie’s van achteruit de voorsprong uit te breiden maar het doel werd voor de rust niet meer gevonden. In de 2de helft na diverse omzettingen om de wissels toe te passen een ander Internos op het veld veel fysiekeraanwezig meer bezig met het verstoren van het voetbal van onze kant daarbij de harde duels niet schuwend soms op het randje maar er ook vaak over. En toch de eerste grote kans was in de 2de helft voor ons maar Oscar legde de bal af in plaats voor eigen succes te gaan en het was vlak hierna dat Internos op gelijke hoogte kwam door een kleine onoplettendheid van onze kant en hun daar gelijk van profiteerde 1-1. Hierna probeerde Internos  ook nog de winst  te pakken maar steeds vonden ze Luuk op hun pad en nadat de zoveelste overtreding had gezorgd dat we met 10 man de wedstrijd uit moeten voetballen bleven de Boys toch goed overeind en haalde ze het ene puntje binnnenwaarbij vermeld mag worden dat er zeker meer in had gezeten maar daar werken we de komende weken weer aan.