Onder 19 zaterdag, JO19-1, Hoofdklasse G

8 oktober 2016 15:15

Reuvers, M

JO19 1 handhaaft 100% score

Met een erg krappe bezetting van 13 spelers mochten de boys het vandaag opnemen tegen het Kaatsheuvelse Desk dat tot vandaag de 4de plek bezette in onze hoofdklasse competitie. De eerste helft was voorzichtigheid troef bij beide teams en het eerste kwartier was er op een goede reactie van Bob op een van richting veranderd schot en een paar plaagstootjes van Madese Boys na weinig te beleven tot er in de 17de minuut een “Barcelona-achtige aanval werd opgezet vanuit de verdediging. Na een aantal kaatsen geeft Quinten een perfecte steekbal op Wessel die op zijn beurt aan Lars een niet te missen kans biedt voor de 1-0. GENIETEN! Daarna zakt het tempo weer en is er behalve een goede pass van Remco op wederom Lars die naast schiet weinig meer te beleven. Madese Boys controleert de eerste helft en mag rustig aan de thee. Na rust wat aanvallende wijzigingen bij de tegenstander waardoor Madese Boys wat verder naar achteren komt te voetballen. Na acht minuten noteren we het eerste kansje voor de tot linksvoor getransformeerde Wessel voorlangs. Ook Desk krijgt grote kans na 63 minuten maar waar zij er niet in slagen om te scoren doet Madese Boys dat wel want na dieptepass Merijn schuift de net ingevallen Rick de bal droog naar binnen voor de 2-0. Rick heeft er sowieso zin in na een uur verplicht stilzitten want ook zijn volgende aanval is een beheerste bal panklaar op Wessel die hem netjes afmaakt voor 3-0 na 75 minuten. Het laatste kwartier ontstaan er grote ruimtes omdat Desk va banque gaat spelen. Helaas houdt de achterhoede niet de nul in deze hectische fase en Desk bekroont een mooie aanval met de 3-1.  Even lijkt het nog spannend te worden en moet Merijn met een prima sliding in de 16 de aansluittreffer voorkomen. De beste kansen zijn echter voor Madese Boys maar Rick (drie maal), Joep en Lars slagen er niet in om een extra kers op de toch al mooie taart te zetten. Een 100% score na zes wedstrijden is een ongekende weelde en de tevreden gezichten achter het geheven overwinningsbier spraken vandaag dan ook boekdelen. Volgende week proberen de vaart erin  te houden in en tegen Helvoirt!