Madese Boys JO15-1 - Beek Vooruit JO15-1

Beek Vooruit JO15-1

Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

24 september 2016 13:15

Madese Boys jo15-1 – Beek Vooruit jo15-1   24/09/16

In deze 2de thuiswedstrijd wilde we laten zien wat we waard waren zeker nu het ook het kermisweekend was,na een goede trainingsweek en een goede uitleg van onze hoofdtrainer Thomas over de spelwijze en hoe hij wilt dat de boys gaan spelen met de 4 pijlers: we spelen om te winnen, aanval, verdediging en omschakeling. Eenmaal op het veld moeten de Boys het maar laten zien, maar reeds na 7 minuten een score van Beek Vooruit maar er was al afgefloten door de scheidsrechter en iedereen was weer bij de les. Hierna ging de wedstrijd op en neer met div kansen voor alle twee de ploegen, alleen Made zakte iets verder weg gaande de wedstrijd de voorhoede werdt niet bereikt de bal komt te snel terug en het duurt te lang voordat we een schot op het doel kunnen lossen, moet wel vermeld worden dat BV zeer fel en op het randje soms zelfs erover in de duels was. Na rust een nog niet wakker Mades Boys en binnen de minuut scoorde Beek Vooruit de 0-1 het begon bij ons nog steeds niet te lopen en niemand nam het voortouw dus het was weer BV die in de 8ste minuut na rust de 0-2 scoorde na zeer zwak ingrijpen van de kant van MB. En in de 16de minuut was de wedstrijd gespeeld na de 0-3 score van BV vanuit een spelhervatting van MB bij het strafschopgebied bij BV was het BV die de wedstrijd op slot gooide en met een 3-0 overwinning uit Made vertrokken, misschien dat er sommige spelers alweer met hun hoofd bij de kermis waren maar de inzet van sommige liet duidelijk te wensen over dit zal de komende wedstrijden toch anders moeten!