Onder 15 zaterdag, JO15-1, Hoofdklasse F

10 september 2016 13:15

Scheidsrechter

Koek, S.

Madese Boys JO15 1– Jeka jo15 1

Deze 2de wedstrijd van het seizoen was een thuiswedstrijd tegen Jeka uit Breda altijd een geduchte tegenstander en na de nederlaag van vorige week wilde de boys iets rechtzetten. Na iets later te zijn begonnen omdat Luuk ook bij Jo15 2 had gekeept nam Madese boys he heft in handen en we lieten de bal rondgaan in het team en we zochten de vrije speler al gauw in de begin minuten van de wedstrijd kregen we een corner  waaruit in de 3de minuut Daan fraai scoorde met een kopbal een goed begin van de partij. Hierna bleven wij druk op de bal houden en er waren div mooie combinatie’s na goed doorstappen van Daan met de bal kreeg hij de ruimte om met een goede uithaal de 2-0 op het scorebord te zetten. Verder waren er nog div kansen voor de Boys en we kwamen niet in de problemen voor de rust zodat we met een goed gevoel konden gaan rusten. In de 2de helft een iets tammer Madeseboys er zat niet meer zoveel drive in als voor de rust misschien dat het warme weer toch wat parte speelde we bouwde de voorsprong verder uit naar 3-0 via Stef voordat Jeka door een onoplettendheid in onze verdediging tegen kon scoren 3-1, hierna kwamen wij niet meer in de problemen en was het Kevin die de eindstand op 4-1 bepaalde, al met al een betere wedstrijd dan de 1ste nu proberen op de training dit beet te houden en op naar de volgende partij tegen Baronie Jo15 2 .