6 - 5

Madese Boys VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 3e klasse D

16 oktober 2016 10:30

In de eerste tien minuten wordt er vanuit Made redelijk gecombineerd. Lotte en Anouk hadden op het middenveld de overhand. Helaas twee kleine uitbraken van Hontenisse, maar geen grote gevaren.

In de 8ste minuut een bal van Lisanne naar voren in de diepte. Inzet Maaike was goed, speelt haar mannetje voorbij loopt richting de 16, legt heerlijk in de voeten van Evelien die de 0-1 maakt. Even een mindere periode waarbij M ade op eigen helft moet verdedigen. 13de min weer mooie aanval over links. Er wordt een corner uitgesleept, maar geen resultaat. 25ste min weer opbouw vanaf links op een doorlopende Anouk die met buitenkant rechts naar binnen geeft op Maaike. Een actie in de 16 meter resulteert met een strakke bal in het net: 0-2. Gelijk nieuwe uitbraak met een bal vanaf links van Maaike voor het goal. 3 spelers missen de bal van Made. Mandy vangt alsnog de bal op, maar springt van haar voet in de handen van de keepster.
In de 33ste minuut opbouw van Hontenisse opgevangen. Mooie bal op Evelien die hem mooi mee neemt en door iets wat trikkie balletje in de linkerhoek achter de keepster: 0-3
In de 39ste minuut redt Amanda de 1-3 stand, het blijft 0-3, maar in de 40ste minuut maakt Hontenisse  de 1-3 en in de 45ste minuut maakt Hontenisse de 2-3 door uitbraak 1-1 op Amanda. Nog net voor rust heeft Hontenisse de smaak te pakken en maakt voor de rust de 3-3.

Tweede helft begint met de 4-3 voor Hontennise, afstandschot 16 mtr in 47e min.
54e min 5-3 Hontenisse. Spits loopt makkelijk de 16 mtr in en kapt Lisanne uit en rond netjes in de verre hoek af. 60e min Fabienne wordt gewisseld voor Silke en neemt voorin positie. 64e min corner van Maaike. Afvallende bal schiet Anouk er keurig in 5-4
73e min slechte corner maar anouk weet de bal in de 16 vast te houden. Speelt terug op Maaike die de corner nam en schiet hem in de verre kruising 5-5. 86e min tegen verwachtingen in maakt Hontenisse de 6-5 uit een corner. 88e min prima verdedigen van Mandy maar wordt gezien als overtreding. Penalty Hontenisse maar wordt naast geschoten. Even een opstootje op het einde waarbij van beide kanten wat getrokken wordt.

Ondanks dat er de laatste 20 min geknokt is, helaas geen punten mee de bus in. Eindstand 6-5