RKTVC JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 13

17 september 2016 15:15

Gelooven, A.J.P.M. van

Na twee goede winstpartijen moest de O17 nu tegen rktvc. Deze tegenstander blijkt een goede ploeg, technische goed en fysiek heel erg sterk en dat er twee spelers ontbraken door blesures maakte het er niet makkelijker op.

Dat bleek gelijk in het begin toen we veel duels verloren en Jordi maakte op een vervelende ervaring kennis met z'n tegenstander die bij de senioren nog 1 van de grootste zou zijn, maar verder dan zijn broekzak kwam deze gast niet bij hem en kwamen wij meer toe aan ons eigen combinatiespel. Het was Max die fraai de 1-0 aantekende. Nu werd er ook meer met rust gespeeld en leidde dit tot een mooie combinatie voor de 2-0 van Stijn dat tevens ook de ruststand was.

Na rust waren we het de eerste 20 minuten helemaal kwijt en werd rktvc ook steeds gevaarlijker en maakte zelfs de 2-1. We kwamen nu veelvuldig onder druk te staan en konden de middenvelders het niet meer belopen. Pas na de wissel van de kamp vermoeide Thymo voor Thierry (uit de B3) en wat omzettingen namen we het heft weer in eigen hand en maakte Max zijn 8ste in 4 wedstrijden (knap voor een 1ste jaars) de 3-1 en tekende Jovano voor de 4-1.

Al met al een ruime verdiende overwinning en staan we keurig op een 1ste plek!