Pelikaan JO17-2

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 13

10 september 2016 15:15

Kayaoglu, H.

Na de winst vorige week mochten we deze week thuis aantreden tegen Pelikaan JO17-2 dat de eerste wedstrijd verloren had en dus graag wilden winnen, maar al na 1 minuut strafte Max een fout in hun verdediging goed af en maakte de 1-0.

De eerste helft verliep zeer rommelig en speelden we te gehaast en te slordig, maar waren wel sterker dan Pelikaan en benutte Mila uitstekend de ruimte die er rechts lag en daar had de tegenstander geen antwoord op. Toch werd pas 1 minuut voor de rust de 2-0 gescoord door Thymo.

In de rust werden er nog wat aanwijzingen gegeven en werd Bram gewisseld, omdat hij aangaf dat hij wat moe was door het kijken naar filmpjes !!! haha De 2e helft speelde we bij vlagen het spel dat we zo goed kunnen spelen en raakte Pelikaan ook steeds gefrustreerder, maar daar antwoorden wij op met de enige goede manier namelijk door te scoren. Op het middenveld draaide Max weg van zijn tegenstander en stoomde richting de 16 en maakte met een bekeken schot de 3-0.
Dat brak ook de weerstand van Pelikaan en bouwden Mike en Jovano de score uit naar 5-0. Achterin hielden Mila, Rik, Rick, Mitchell en Jordi de boel goed dicht en kwam er niemand door en hield dus Sebastiaan de 0.

Het slotakkoord was echter van Stijn die met een fantastisch schot de eindstand op 6-0 bepaalde. Het was mooi om te zien dat er ook veel ouders, vrienden en andere toeschouwers bij dit heerlijke team stonden te kijken. Dat doet ons goed en dat verdienen de boys en dame ook.

Volgende week weer thuis tegen rktvc en wij hopen iedereen weer te zien. Tot dan!