Winst voor Madese Boys 017-1 tegen Tricht (1-3)

Madese Boys JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 13

3 september 2016 12:30

Klaare, M.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor Made dat vlot combineerde en zo ook enkele kleine kansjes creëerde, maar helaas stond het vizier nog niet op scherp.

Maar na een mooie crosspass van achteruit was het Max die zijn tegenstander en de keeper te slim af was en beheerst de 0-1 aantekende. De periode die volgde was erg rommelig en leverde helaas ook twee gele kaarten op .. en een strafschop naar de 1-1. Toch bleven we keurig rustig spelen en trapte weer Max net voor rust uit een vrije trap de 1-2 binnen.

Na rust kregen we nu steeds meer vrije trappen mee en liep de frustratie bij Tricht steeds hoger op, maar Made bleef geconcentreerd spelen en bepaalde Thymo de eindstand keurig op 1-3 en lieten wij ons ook niet uit de tent lokken.

Mannen en dame, heel goed gespeeld vandaag en complimenten. Deze lijn doorzetten naar volgende week tegen pelikaan.