Madese Boys JO15-1

Onder 15, JO15-1, Groep 1 17

22 oktober 2016 10:30

Papendrecht JO15-1 – Madese Boys JO15-1

Voor onze 2de bekerwedstrijd gingen wij naar Papendrecht om onze krachten te meten met de plaatselijke vv Papendrecht, het was al een heel gepuzzel om de JO15 teams compleet te krijgen ivm blessures en de herfstvakantie maar doordat de JO15-1 en 2 en 3 zo goed met elkaar omgaan waren deze problemen zo opgelost er schoven 2 spelers van 2 door naar 1 en maar liefst 6 spelers van de 3 naar de 2 het is fijn als men elkaar zo in goede harmonie helpt en elkaar zo steunt zowel de spelers als de leiders/trainers. Daar we nu met een compleet team op het veld konden staan gingen wij er vol voor de wedstrijd ging in de eerste gedeelte op en neer waarbij Made iets de bovenliggende partij was. En het was in de 7de minuut na een pass van Teun die Stef goed aanspeelde in de 16 en deze met een stiftbal de keeper verschalkte een verdiende voorsprong voor de Boys hierna volgende meer kansen en een goal van onze kant die onterecht wegens buitenspel werd afgekeurd. We bleven de bovenliggende partij tot de 20ste 25ste minuut hierna zakte wij wat in en werd het iets minder en in de 33 minuut kregen we het spreekwoordelijke deksel op onze neus door niet goed ingrijpen kon een speler zomaar doorlopen en de 1-1 scoren. Na de rust een heel andere wedstrijd: te fel van beide kanten, een scheidsrechter die het niet meer in de hand had, wij teveel reageren en teveel commentaar leveren en daardoor vergeten te voetballen in het eerste gedeelte van de 2de helft, nu terug naar de wedstrijd in de 43 minuut een gemakkelijk gegeven penalty voor de thuisclub die daarmee op voorsprong kwamen 2-1. Hierna volgde een paar flinke charges op de benen van de Boys en de wedstrijd kreeg een naar karakter. Gelukkig herpakte wij ons nog een beetje en scoorde Oscar de gelijkmaker na een mooie pass van Tim. Nog een klein smetje op de wedstrijd 1 minuut voor tijd werd Luuk van het veld gestuurd nadat hij een doorgebroken speler onreglementair had gestopt maar na deze actie was er voor beide teams te weinig tijd om de wedstrijd winnend af te sluiten en hield de scheidsrechter het zeer snel voor gezien. Een wedstrijd om snel te vergeten alleen de samenwerking tussen alle JO15 teams verdiend een pluim en dat is zeker zo belangrijk!!