B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse G

6 april 2016 19:30

Scheidsrechter

Loon, P.W. van

Onder herfstachtige omstandigheden mocht onze B1 aantreden tegen GJS dat de vorige wedstrijd een maat te groot was gebleken. Behalve de harde wind joeg ook het elftal van de tegenstander veel beter op de bal als onze boys die dan ook binnen 3 minuten al tegen een 1-0 achterstand aankijken. Niet getreurd want ook MB krijgt kansen en uit een daarvan prikt Quinten de gelijkmaker binnen.     GJS benut de erbarmelijke omstandigheden echter beter en profiteert achtereenvolgend goed van balverlies op middenveld voor de 2-1 en countert na een afgeslagen corner ook nog naar ruststand van  3-1 waarmee ze blijk geeft van een hoge effectiviteit. Na de rust direct 4 mogelijkheden voor MB maar Wessel net niet met een lob, Quinten voorlangs, Aaron net niet na pass Thymo en vice  versa na bal op paal Aaron. De goal valt dus aan de andere kant in een periode dat GJS al een aantal mogelijkheden door o.a. onze keeper verloren zag gaan:  4-1 na ingekopte corner. Daarmee verdwijnt het geloof in een goede afloop en behalve een schotje van Wessel was alleen de   5-1  nog vermeldenswaardig over deze toch wat teleurstellende pot van MB kant.  Een verdiende maar ietwat geflatteerde nederlaag. De conclusie voor de kleumende toeschouwers was dat er ondanks (?)  de 3 gele kaarten voor de boys  verdedigend  helaas vandaag  te  weinig goede scherpte was. Hopelijk kunnen we a.s. zaterdag tegen  koploper DESK de wel degelijk opgaande lijn van de afgelopen weken  doortrekken.