23 januari 2016 13:15

Scheidsrechter

Doorakkers, J.M.

Zundert C1 – Madese Boys C2

Wat een week! Wat een dubbele gevoelens! Wat een rollercoaster! Nadat de 1ste trainingen na de winterstop waren afgelast zijn we binnen gaan trainen en toen wij daar met het team waren aangekomen had Michel en Teun nieuws wat insloeg als een bom bij ons en de spelers van de C2, Teun heeft een gezwel en zal vele onderzoeken moeten ondergaan zoals ik al vermelde dit sloeg in als een bom. Teun kan nog meedoen met trainen en Michel is er om ons onder zijn geweldige inzet voor het team ons naar de wedstrijd van a.s. zaterdag toe te werken. Dus eerst op maandag nog een lekkere goede training afgewerkt binnen en op donderdag ontspannen getraind met het team met veel plezier en gekheid . Op zaterdag vertrokken vanaf de Schietberg met 2 gastspelers erbij nm  Tim Tonnaer en Mart vd Broek richting Zundert er reden veel supporters met ons mee om de wedstrijd te aanschouwen tegen de koploper. Michel had voor de wedstrijd aangegeven  laat zien waartoe wij in staat zijn nu er weer zoveel toeschouwers zijn om de wedstrijd te bekijken. Het resultaat is niet het belangrijkste maar dat we goed voetballen en dit laten zien is een must. En met deze boodschap gingen de boys het veld op we speelde in een 4-4-2 opstelling omdat ook deze tegenstander over het algemeen groter en fysieker is als onze C2. De wedstrijd speelde zich voornamelijk af op het middenveld en in de eerste helft konden wij het Zundert moeilijk maken en kregen wij zelfs div kansen en gaven geen kansen weg maar net voor het rustsignaal een grote kans voor de boys vanuit een corner deze werd weggewerkt en uit de counter scoorde Zundert de 1-0  en konden wij een beetje teleurgesteld over de stand, maar niet over het vertoonde spel de kleedkamer opzoeken.De 2de helft begon voor ons geweldig vanaf de aftrap werd er een aanval opgezet en binnen 1 minuut na rust hadden wij de achterstand weggewerkt 1-1 door Levy. Nu wist het de C2 dat er meer inzat en we bleven er voor gaan met goed voetbal we probeerde 1-2tjes en de ruimte op te zoeken en reeds in de 5de minuut na rust een corner voor Made die voor de voeten van Stef kwam en de 1-2 scoorde. Na deze voorsprong werden we iets meer op onze helft teruggedrongen maar met veel inzet en werken voor elkaar kwamen wij er voetballend toch nog vaak er onderuit, er waren een handvol kansen voor Zundert maar van echte problemen was geen sprake wel zeer spannend maar we hielden stand en namen de verdiende 3 punten in de spreekwoordelijke tas  mee naar Made. Maar niet voordat we eerst met het team naar Cross-Jumps in Breda waren geweest om ons daar lekker uit te leven op de trampoline’s en om deze  dubbele dag af te sluiten bij natuurlijk de Mac. Luuk, Jordi, Jens, Stef, Ruben, Teun, Mathijs, Thijs, Kevin, Levy, Sven, Jeroen, Mart en Tim proficiat met de overwinning en bedankt voor de superdag we blijven als leiders zeggen WAT EEN GEWELDIG TEAM!

Vanuit het team de spelers, ouders, broertjes,  zusjes, Opa’s, Oma’s en iedereen die ons team steunt wil ik Michel, Jolanda en natuurlijk Teun heel veel sterkte toewensen in de komende zware tijd die ze nu gaan beleven.