Mooie wedstrijd met feest voor toptrainer Michel

Unitas'30 C2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

23 april 2016 11:00

Op deze laatste speeldag staat een thuiswedstrijd tegen Unitas op het affichenet. Vandaag was het sowieso een speciale dag, en niet alleen omdat het de laatste competitiewedstrijd was, maar onze toptrainer Michel werd 50 jaren oud.

Na diversen voorbereidingen van de spelers en leiders zoals spandoek maken en ophangen, ballonnen opblazen, kleedkamer en bespreekruimte versieren, werd Michel opgewacht door het team. Nadat hij in de versierde kleedkamer was toegezongen togen wij naar de wederom versierde bespreekruimte om te gaan genieten van een lekkere taart. De zeer geëmotioneerde Michel was er zichtbaar van onder de indruk. We hadden hem geen beter kado kunnen geven zoals Michel later zou zeggen. Rutger, de Boys en ik hebben dit met veel plezier voor Michel “the beast”, zoals op het bord stond te lezen, gedaan!! De wedstrijd was vandaag eigenlijk van ondergeschikt belang. Het seizoen plezierig, goed voetballend met elkaar afsluiten was nu het doel.

De wedstrijd verliep voetballend goed vanuit onze kant. Er waren 2 momenten van Unitas in de 1ste helft waaruit ze scoorde en wij na 10 minuten al met 2-0 achterstonden. De spreekwoordelijke kopjes gingen nu niet hangen en we bleven goed voetballen, de vrije man zoeken en kansen creëren en dus liet de aansluitingstreffer niet lang op zich wachten en gingen we rusten met een 1-2 achterstand, maar wel met een goed gevoel van diverse kansen, goed veldspel, iets over hebben voor elkaar en weinig balverlies, dus op naar de 2de helft.

De 2de helft speelde zich voornamelijk af op de helft van onze tegenstander, want het waren de Madese Boys die bleven voetballen en druk op de bal bleven zettenen. De zeer verdiende gelijkmaker kwam in de 63ste minuut uit een corner van Jens die de bal in de verre hoek binnenkopte: 2-2. Hierna nog een aantal kansen om de wedstrijd te winnen. Wat gezien het spelbeeld niet geheel onverdiend zou zijn geweest, maar zo werkt het niet altijd in de voetballerij. Toch een morele overwinning van ons team wat het seizoen mooi afsluit in de grote middenmoot.

Alle spelers: Luuk, Jordi, Jeroen, Jens, Mart, Stef, Ruben, Teun, Thijs, Mathijs, Tim, Kevin, Levy en Sven, bedankt voor weer een superseizoen met diversen pieken en diepe dalen! Bedankt ook namens Michel voor deze onvergetelijke verjaardag en namens mijzelf en de andere leiders veel succes het volgende seizoen!!!!