0 - 3

Zundert C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

16 april 2016 11:00

De voorlaatste wedstrijd stond op het programma tegen Zundert die deze wedstrijd kampioen kunnen worden, maar dan moet de nummer 2 wel punten laten liggen, en wij waren van plan om ons niet zomaar gewonnen te geven.

Dus begonnen we fanatiek aan de wedstrijd en in het 1ste kwartier gaven we niets weg en waren wij gevaarlijk met 2 vrije trappen vanaf de 16 meter lijn. Maar na 20 minuten was het Zundert die de score opende en na dit doelpunt bleef het een echte wedstrijd met beleving, strijd, elkaar coachen, mopperen op elkaar en praten tegen de scheids op een positieve manier om toch de partij te laten kantelen naar onze kant.

En zo gingen wij de rust in. We spraken af met elkaar dat we onze huid duur zouden verkopen, maar reeds na 1 minuut in de 2de helft, door een onoplettendheid, stond het 0-2 en viel ons plan in duigen. Na deze tegenvaller volgde er alweer 1. Luuk veroorzaakte een penalty en moet 10 minuten aan de kant toekijken. De wedstrijd was gespeeld, maar we bleven er toch voor gaan en zo bleef het een wedstrijd met alles erop en eraan. Gif in de acties, felheid, strijd, slidings op het scherpst van de snede, erop klappen en niet over de schreef gaan, maar wel heel fel. Jammer dat er door ons het doel niet werd gevonden, maar wij als leiders/trainers en hopelijk ook de toeschouwers, waren zeer tevreden met de inzet van de Boys.

Alle spelers geweldig gedaan en op naar de laatste wedstrijd van het seizoen, die hopelijk nog heel bijzonder gaat worden, dus kom alle a.s. zaterdag 23 April naar de Schietberg voor de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen van de C2.