3 - 0

Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

9 april 2016 13:15

Na eerder deze week een zeer regenachtige training te hebben afgewerkt was het op zaterdag 8-4 lekker voetbalweer met een zonnetje erbij. We moesten weer tegen een tegenstander die veel grote spelers had en erg fysiek was ingesteld. Na de afgelopen weken minder te hebben gevoetbald ging het deze wedstrijd beter, het elftal staat goed, doet goede dingen met en zonder bal, en is bereid te werken voor elkaar en is positief ingesteld naar elkaar toe. Reeds in de 3de minuut een levensgrote kans voor Stef maar deze raakt de bal net niet goed, ook een vrije trap genomen door Tim treft niet het doel daarna nog een vrije trap van Jordi die losgelaten wordt door de keeper maar waar Jens net niet bij kan helaas geen voorsprong voor de boys na een aantal goede uittrappen van Luuk die over de verdediging heengaan maar die jammer genoeg niet goed werden verwerkt door onze aanvallers is er in de rust een zeer positief gevoel over de 1ste helft, weinig weggegeven, zelf wel gecreëerd. De 2de helft een zelfde beeld alleen kwam Roosendaal iets beter in hun spel zonder echt gevaarlijk te worden maar met 1 goede aanval waardoor ze op voorsprong kwamen en wij daarna via Kevin op een 1-1 stand hadden moeten komen, had Roosendaal nog 2 momenten zoals ze dat noemen uit het niets en trok Roosendaal aan het langste eind met een zeer geflatteerde 3-0 overwinning in een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende waar een gelijkspel het eerlijkste was geweest maar zoals zo vaak voetbal is het niet altijd een eerlijke uitslag. Maar ook al hebben wij verloren met een beetje een zure uitslag was het zeker van onze kant geen zure wedstrijd we zijn blijven voetballen en hebben de kansen die wij kregen jammer genoeg niet benut, op naar de volgende wedstrijd thuis op zaterdag 16 April om 11.00 uur  tegen de kampioenskandidaat Zundert die dan kampioen kunnen worden dus kom allemaal om ons te steunen