1 - 3

Baronie C3

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

2 april 2016 11:00

Deze Zaterdag 2 April moeten wij proberen de draad weer op te pakken en met goed voetballen weer een wedstrijd te gaan voetballen ook omdat iedereen weer present is want ook Levy is weer aangesloten bij de groep. Maar vanaf het begin van de wedstrijd was het niet genoeg wat we lieten zien de mannen waren te gemakkelijk in de duels en de echte wil om te winnen was er niet. Luuk had na een kwartier een goede redding toen een speler van Baronie plots voor hem opdook, en in de 26 minuut na een solo van Ruben die onreglementair werd gestopt een mooie vrije trap van Tim in de korte hoek die nog net door de keeper kon worden tegengehouden goed reageren van Kevin die de bal binnen schoot en wij op een 1-0 voorsprong kwamen. Maar reeds in de 32ste minuut de gelijkmaker door niet goed opletten van onze kant 1-1. Hierna nog een grote kans voor ons maar er zat niet meer in. In de 2de helft wilden wij als leiders beter voetbal en meer strijd zien maar helaas alleen de 1ste 3 minuten was er nog iets van beter voetbal  te zien en hierna hield het van onze kant op te vaak de verkeerde keuze, te vaak een bal passen zonder goede intentie , te vaak een wilde trap naar voren zodoende kon Baronie van deze mindere dag van ons profiteren en scoorde nog 2 keer en namen de punten mee naar Breda, gauw vergeten en weer vol gaan trainen van de week en op naar de volgende wedstrijd.