2 - 0

Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

5 maart 2016 10:00

Na een heftige week voor ons team stond de wedstrijd tegen boeimeer op het programma die natuurlijk in het teken van Teun staat die afgelopen week is geopereerd en nu hard aan het werken is voor zijn herstel en wij hem als team een hart onder zijn riem willen steken en hem veel succes willen wensen met zijn herstel.  Er was een andere speler aan ons team toegevoegd namelijk Mart vd Broek die overkomt van de C3 om ons team compleet te maken zodat we weer een team op de been kunnen brengen. Volgens mij waren de boys allemaal nog onder de indruk van afgelopen week want de eerste helft liepen we achter de feiten aan we lieten de bal niet het werk doen wat we eigenlijk wel moeten doen tegen een tegenstander die veel fysieker is dan wij. Maar wij hadden op voorsprong kunnen komen maar Jordi schoot een vrije trap net over Sven schoot op de paal en Stef kopte een cornerbal in de handen van de keeper Thijs viel door een blessure nog uit  en het was toch Boeimeer die scoorde uit een corner 1-0 met de rust. In de kleedkamer de boys erop aangesproken dat we in ieders geval wel werklust en inzet moeten tonen als het voetballend niet gaat en met deze boodschap gingen we de 2de helft in de boys gingen in ieders geval meer druk naar voren zetten en hadden in ieders geval meer gedrevenheid in hun spel zitten er waren kansen uit een corner van Tim die 5cm voorlangs ging Ruben die een aantal keren alleen voor de keeper kwam maar het zat net niet mee toch gaven we weinig weg en ook Luuk hield ons op de been met een aantal reddingen en tegen het eind van de wedstrijd scoorde toch boeimeer nog de 2-0 jammer van deze wedstrijd gauw vergeten en door naar de volgende partij waarin we weer kunnen laten zien dat we goed kunnen voetballen.

P.S. Een oproep aan alle spelers en vriendjes van de jeugd kom op vrijdag echt een keertje naar de kantine op het sportpark het is er reuze gezellig en er is van alles te doen darten, gamen, tafelvoetbal, tafeltennis en voetbal kijken laat diegene die dit in het werk stellen zien dat jullie dit initiatief op prijs stelle