1 - 0

BSC C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

20 februari 2016 11:00

Na een weekje van weer leuk en goed trainen vandaag 20-02-2016 de wedstrijd tegen de hekkensluiter BSC een tegenstander die wij niet moeten onderschatten ook al staan ze op de laatste plaats met maar 1 punt maar dat punt is wel behaald tegen ons we hebben nog iets recht te zetten dus aan motivatie van onze jongens is geen gebrek. Na een iets andere bespreking als normaal waarbij Michel nog uitleg geeft aan onze spelers over hoe het de komende weken gaat verlopen i.v.m. de operatie van Teun en dat dit de laatste wedstrijd van Teun is voor zijn operatie en wat voor spannende weken het worden en niet alleen voor Teun, Michel en Jolanda maar ook voor ons en wij als team hun daarbij alle steun toewensen gaan we toch weer over tot de orde van de dag de wedstrijd tegen BSC. Met weer 3 gastspelers Siebe, Joey en Mila waar wij natuurlijk weer blij mee zijn dat ze ons komen versterken. De 1ste helft is er een van hard werken, geen goede eindpass, spel over en weer, een goede redding van Luuk en een aantal kansen van onze kant maar we brengen voetballend net iets te weinig. De 2de helft een iets ander beeld wij voetballen iets meer op hun helft de combinaties lopen iets beter en er zijn wat meer kansen die jammer genoeg geen doel treffen, we komen toch op voorsprong doordat Jordi zijn eigen vrijspeelt en vanaf ongeveer 28 meter verwoestend uithaalt en de bal bovenin de hoek schiet, een verdiende 1-0 op het scorebord. Hierna nog meer kansen voor de Boys maar verder dan de 1-0 komt het niet, ook Luuk redt nog een keer maar echt gevaarlijk wordt het niet voor ons doel al het blijft spannend tot het eind al met al een terechte winnaar van deze wedstrijd die ook mede door ons op karakter is gewonnen. Rest ons verder niets meer dan weer de supporters te bedanken om toch weer langs de lijn te komen staan om onze boys aan te moedigen en de Fam. Roovers en in het bijzonder natuurlijk Teun onze kleine/grote voetballer veel sterkte te wensen de komende tijd.