Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

13 februari 2016 12:30

WDS’19 C1 – Madese Boys C2

Met in ons achterhoofd de flinke nederlaag thuis tegen wds gingen we deze zaterdag 13 feb. naar Breda met maar liefst 4 gastspelers daar er aantal spelers ontbraken wegens blessure en vakantie de 4 gastspelers zijn Tim Tonnear , Jaap de Wijs, Hessel Bakker en Dave Meeus. Vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat het een sterke tegenstander is die ook goed kunnen voetballen. Maar de Boys zouden zich niet zomaar laten verslaan mede door een aantal zeer goede reddingen van onze keeper Luuk bleven we lang in de wedstrijd en na een bal die wel of niet over de doellijn was gegaan bij WDS was het toch WDS die de score opende in de 36ste minuut, ons antwoord bleef niet lang uit en Ruben bracht mede dankzij zijn snelheid ons nog voor rust op 1-1. De eerste helft waarin we soms ver terug uit moesten maar waarin we ook probeerde om er voetballend uit te komen wat door ons als zeer positief wordt ervaren. In de 2de helft hetzelfde beeld WDS in de aanval en wij met de middelen die we hebben proberen te voetballen elkaar te vinden en loeren op kleine kansjes maar al in de 5de minuut na rust was het weer WDS die op voorsprong kwam 2-1. Maar na 10 minuten was het weer Ruben die de 2-2 scoorde en vlak hierna nog een kans die jammer genoeg werd gemist. We bleven lange tijd de 2-2 op het scorebord houden maar het was in de slotfase toch WDS die de overwinning opeiste met een 3de  en 4de treffer en wij met lege handen achterbleven maar wel met een positief gevoel omdat er veel strijd is geleverd en met inzet is gevoetbald we mogen ons in deze slijtageslag wel de morele winnaar noemen. Jammer dat dat geen punten oplevert.

Wat ik ook jammer vind is dat er teams zijn die een vriendschappelijke wedstrijd belangrijker vinden dan een competitie wedstrijd en hierdoor geen spelers af willen staan aan de C2 die met winst in deze wedstrijd een leuke stap op de ranglijst hadden kunnen maken.