1 - 4

Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

30 januari 2016 11:15

Etten-Leur – In de veronderstelling dat het afgelast ging worden wegens heel veel regenval gingen we op vrijdagavond allemaal wat later naar bed. Toch was op zaterdagochtend om 10 over 8 een appje van Rutger dat het gewoon doorging, omdat de wedstrijd gespeeld ging worden op kunstgras. We vertrokken in nog steeds hevige regen naar Etten-Leur en daar aangekomen was het C2 in de kleedkamer in een uitgelaten sfeer.

Het regende nog steeds en vanwege het slechte weer gingen we pas een kwartier voor de wedstrijd het veld op om warm te lopen. Ook de regen kreeg ons niet helemaal wakker, want na de goede keus van Thijs die de eerste helft tegen de wind in koos om te spelen, was het Internos die vanaf de aftrap de bal naar voren speelde en met een goede bal van links de 1-0 liet aantekenen na 30 sec. Goedemorgen C2! Hierna een rommelige eerste 10 minuten met veel foute passes en geen goed voetbal van onze kant, gelukkig herpakte de Boys zich en ging het de rest van de eerste helft iets beter en na een goede redding in tweeën van Luuk  ging het weer beter maar de laatste 10 min van de 1ste helft vreemde en partijdige beslissingen van de scheidsrechter waardoor er een klein beetje irritatie was in ons team. In de rust even overleg;  “Niets aantrekken van de ‘scheids’, geen commentaar leveren en zelf je eigen spelletje blijven spelen!” Bij de jongens was gelukkig wel het besef dat er meer strijd geleverd moest worden en zo gingen we met de wind in de rug weer het veld op.

Nu was het de beurt aan Made om druk op het doel van Internos te zetten en  na 3 minuten in de 2de helft vanuit een corner was het Stef die de 1-1 op het scorebord liet aantekenen. Dat smaakte naar meer en we gingen er vol voor met steeds beter voetbal wat zich reeds in de 5de minuut uitbetaalde. Toen haalde Sven vanaf de rechterkant uit in de korte hoek waar de keeper geen antwoord op had, 1-2. Hetzelfde als vorige week waarbij we ook in een tijdsbestek van 5 minuten na rust een achterstand ombogen naar een voorsprong. Nu lieten we ons niet van de wijs brengen door onterechte beslissingen van de grens en de scheids, maar bleven voetballen wat resulteerde in meer kansen o.a. voor Tim en Levy. Jammer genoeg miste die oog in oog met de keeper, maar het was toch Levy die, nadat Stef een gele kaart had gekregen wegens praten en wij zodoende met 10 man even verder moesten, toch de 1-3 en de 1-4 liet aantekenen. Door goed te verdedigen van de ‘spraakwatervallen’ Jeroen en Ruben, zoals Michel het bewoorden, geen kansen over de flanken weggaven en de 3 punten weer mee naar Made konden nemen.

Joey en Tim v O. weer bedankt voor het meespelen en het was weer onwijs om te zien hoe het team met Luuk, Jeroen, Jens, Ruben,  Stef, Thiis, Tim, Teun, Mathijs, Kevin , Levy,  Sven en de geblesseerde Jordi met zijn allen en met elkaar deze doelpunten en overwinning vierde. Op naar het carnavalsweekend en dan op 13 februari weer een uitwedstrijd tegen WDS. Ook Mandy bedankt voor de filmpjes waarbij weer leuke acties te zien zijn van onze jongens!