Hoeven C1

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

5 december 2015 11:00

Madese Boys C2 – Hoeven C1

Deze thuiswedstrijd moesten wij iets rechtzetten tegen Hoeven uit hadden wij gelijk gespeeld maar dat was niet zoals het spel was wij waren toen voetballend beter hun zijn fysiek sterker, dus ook nu weer blijf uit de duels en laat de bal het werk doen . vanaf de aftrap was er gelijk na 30 seconden een levensgrote kans voor Levy die alleen voor de keeper kwam maar niet koel genoeg bleef en deze kans miste jammer. En in de 10deminuut was het Hoeven die op voorsprong kwam nadat eerst iemand op het middenveld daarna de verdediging en tot overmaat van ramp ook Luuk uitgleed op het natte veld 0-1.En na 15 minuten was het Kevin die in eerste instantie alleen voor de keeper stond deze bal tegen de keeper aanschoot maar de rebound er gelukkig wel inschoot 1-1, in de rust verteld het is te rommelig, onrustig aan de bal, te gehaast en er wordt te weinig gevoetbald. De tweede helft werd een zure 2de helft voor ons er werd door Hoeven steeds fysieker en hard gespeeld de wedstrijd moest zeker 3 a 4 keer stilgelegd worden de scheidsrechter deed er te weinig aan in onze ogen om de jongens erop te wijzen dat ze respect voor elkaar moeten hebben. En het was 5 minuten voor tijd toen Hoeven toch de 1-2 op het scorebord aan liet tekenen gelijk hierna werd Kevin lelijk onderuit gehaal met een elleboog stoot de scheidsrechter liet doorgaan en toen Sven uit de pass alleen voor de keeper kwam floot de scheidrechter af voor een blessurebehandeling zeer slecht van de scheidsrechter of gelijk fluiten of als het spel stil ligt maar niet als een speler van made alleen op de keeper afgaat dit maak je bij andere verenigingen uit niet mee waar een eigen scheidsrechter fluit en tot onze verbazing floot hij nadat de vrije trap was genomen ook nog 3 minuten te vroeg af waardoor wij met een heel zuur gevoel van het veld afliepen. Nog een woordje hierover wij zijn niet kwaad wel teleurgesteld in hoe de scheidsrechters proberen zo eerlijk mogelijk te fluiten maar het moet niet zo zijn dat men de eigen club minder bevoordeeld dan de uit spelende club om de schijn van partijdig fluiten buiten te houden.