4 - 0

Roosendaal C2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

14 november 2015 11:00

Op deze inktzwarte zaterdag (Parijs) moesten wij aantreden tegen Roosendaal C2 die 6 wedstrijden hadden gespeeld en er pas 1 hadden verloren dus een fysiek en sterk elftal, R van Stokkom kwam ons terzijde staan om de wedstrijd te analyseren dus te kijken wat er goed en minder goed gaat. Michel geeft in de besprekingsruimte nog eens aan dat we goed kunnen voetballen en dat we als team moeten spelen en tegen een grotere tegenstander blijf uit de duels zo gezegd zo gedaan. Op het veld gelijk vanaf het begin een fanatiek elftal dat druk op de tegenstander zet en waarbij wijzelf de bal het werk laten doen, we lopen als elftal te voetballen, sluiten aan waar nodig en maken in balbezit de juiste keuzes benutten de ruimte en werken voor elkaar zoals afgesproken. En in de 10de minuut een scrimmage voor het doel van Roosendaal die maar ternauwernood weg gewerkt kan worden in de 14de min een kans voor Kevin die door de keeper gered kan worden er hangt een doelpunt in de lucht. En in de 25ste minuut is het Stef die Jordy inpasst die op zijn beurt weer levy bediend en door zijn doorgaan komt de bal voor de voeten van Sven die hard uithaalt en in de verre hoek de 1-0 laat aantekenen een doelpunt waarin de linies elkaar versterkte zowel de voorste linie met Sven , Levy, en Kevin de middenlinie met Thijs, Mathijs, Tim , en Teun die de schakel vormen tussen achter- en voorlinie en de achter linie die ook zijn mannetje stond met Stef, Jeroen, Jordy, Joey en Jens en het slot op de deur in het doel Luuk. 2 minuten na deze treffer was het weer raak voor de Boys na een mooie pass van Mathijs was het nu Levy die binnen schoot 2-0 en met deze stand gingen wij ook de rust in waarin besproken werd dat we als een goed team voetbalde weinig weggaven de vrije man zochten en dat we goed omschakelde vanuit balverlies naar balbezit graag zouden wij dit doortrekken in de 2de helft. Er werden 2 wissels ingebracht maar van een andere speelstijl was niets te merken de C2 bleef goed voetballenen in de 10de min. Na rust was het Tim die een voortrek van Jordi  goed inkopte en wij op een 3-0 voorsprong kwamen, het bleef goed lopen we zakte niet in en namen geen gas terug iedereen bleef voor elkaar werken en met passie en inzet voetballen en niet lang hierna was het weer Tim die scoorde na een snelle vrije trap van Stef op Mathijs die de bal goed op Tim speelde die zich mooi vrij draaide en de bal met een welgemikt schot in het doel liet belande 4-0. De wedstrijd was nu beslist als hij al niet beslist was door het goede spel van de boys ook Luuk deed nog een duit in het zakje met 2 mooie reddingen zodat wij als leiders met een superfijn gevoel van het veld afgingen. Bij deze Ruud bedankt voor je assistentie en je inbreng vandaag, en Joey en Tim het was weer leuk dat jullie met ons mee wilde doen vandaag, en dan natuurlijk een groot compliment en een dikke proficiat aan het team met deze goede overwinning.