0 - 4

Madese Boys JO15-2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

7 november 2015 12:45

De korte reis naar Breda werd aangevangen om 11.45 uur om daar de wedstrijd tegen Baronie te gaan spelen. Zoals vaak bij Baronie was het begin rommelig, geen kleedkamers vrij, geen ruimte om even fijn een warming-up te doen. Dus op deze zaterdagochtend 7 november werd de bespreking ook kort gehouden door Michel; een tegenstander van hetzelfde kaliber, ga met volle inzet het veld in en werk voor elkaar. Zo gezegd zo gedaan.

We kwamen al gelijk in ons spelletje en probeerde over te spelen en hielpen elkaar in de duels. Na een overtreding op Sven in de 3de minuut nam Levy de vrije trap en liet hem goed in het strafschop gebied neerkomen bij de speler die vrij stond. Teun kopte deze tot zijn eigen verbazing zo over de keeper en het was 0-1 in de 3de minuut. Altijd lekker om zo te beginnen. We bleven fanatiek op de bal en gaven de tegenstander geen ruimte. 1x in de 9de minuut kwam Baronie wel door de verdediging. Die ook vandaag weer goed stond met Jordi, Jeroen, Ruben en Jens, maar deze speler die alleen op de keeper afging kreeg geen kans om te scoren daar ook Luuk scherp was en hij deze bal ook onderschepte. En in de 13de minuut kwam Sven na een perfecte pass van Jens oog in oog met de keeper van Baronie te staan en deze schoof de bal beheerst in het doel; 0-2. Hierna volgde nog wat kansen voor ons en bleef de druk op de helft van Baronie liggen. We konden gaan rusten met een 2-0 voorsprong en de toeschouwers konden nog even nagenieten terwijl wij aan de thee zaten.

In de 2de helft sloot Mart v.d. Broek weer bij ons aan om ons te helpen, zodat wij weer mogelijkheden om te wisselen. Deze 2de helft verliep ongeveer hetzelfde als de 1ste helft, wij waren de bovenliggende partij met veel inzet, goed voetbal en klaar staan voor elkaar. In de 48ste minuut was het Kevin die jammer genoeg zijn kopbal niet in het doel zag verdwijnen. Vanaf 1 meter afstand maar hij maakte deze goed door in de 55ste minuut de bal met een schuiver achter de keeper tegen het netje te plaatsen, 0-3. Nu was de ban helemaal gebroken. Luuk hield weer een doorgebroken speler van score af. Op het middenveld waren Thijs en Mathijs de baas over de tegenstander en werd bijna elk duel gewonnen. En Stef en Mart haalde de buitenspelers uit hun spel en gaven geen kans meer weg. En na een mooie bal van Mathijs die de bal perfect bij de 2de paal plaatse was het Sven die met een kopbal de 0-4 eindstand liet aantekenen op het scorebord.

De toeschouwers bleven met een grote glimlach achter terwijl wij de nabespreking van een tevreden coach in ontvangst namen waarbij Michel nog eens aanhaalde hoe leuk het is om met deze groep te werken, hoe leuk het is om spelers zo voor elkaar te zien werken, hoe leuk het is om te zien hoe de spelers met elkaar omgaan en hoe ze elkaar deze wedstrijd coachte en elkaar daardoor proberen beter te maken. Wat overbleef na deze wedstrijd waren 3 zeer blije trainers/leiders en supporters die hadden genoten van de wedstrijd. Deze lijn voorzetten en volgende week weer een lastige wedstrijd thuis tegen Roosendaal die pas 1 wedstrijd hebben verloren. Dus kom allemaal de C2 supporten!