B-junioren zaterdag, B1, Hoofdklasse G

7 november 2015 10:00

Heyden, C. van der

Na een slechte serie verliespartijen mocht onze B1 eindelijk weer eens een punt ophalen in Dordrecht tegen Wieldrecht B1.

De eerste helft nog weinig succesvol, volhardend in het hanteren van de lange bal en nauwelijks kansen creërend. Wel een mooie kopbal van Stef op de paal na een intelligent balletje van Quinten, maar de tegenstander kreeg drie goede kansen waarvan er een de 1-0 ruststand betekende.

Na rust, een beter Madese Boys, dat meer aanvallende bedoelingen toonde en er werden zowaar enkele goede combinaties op het kunstgras gelegd. Met name over de rechterkant marcheert het beter en vanaf daar komt ook de voorzet die door Alan Michel in de verre hoek wordt geprikt; 1-1! En gelijk daarna door dezelfde speler haast de 1-2 als een goed lopende aanval over links met een schot op de paal eindigt.

Het blijft echter bij 1-1 in deze vermakelijke tweede helft, want Robin met een schot, Thymo in het zijnet en Wouter met een kopbal, slagen er niet in de goal te scoren. Het is Sebastian die de hoofdrol pakt door twee keer koel te blijven in een 1-op-1 situatie en mede daardoor zorgt voor de verdiende puntdeling. Gelukkig vandaag wat verzorgder voetbal dat door ruimere keuzes en fanatiekere trainingen alleen maar beter zal worden. Volgende week om 15.00 uur thuis tegen de koploper.