Veel kansen, maar net niet voor Madese Boys C2

C-junioren zaterdag, C2, 2e klasse C25

10 oktober 2015 11:00

Verslag Madese Boys C2 – Boeimeer C2 (0-2)

Na weer een week goed en plezierig te hebben getraind mochten wij deze zaterdagochtend 10 oktober in deze thuiswedstrijd aantreden tegen Boeimeer die vooraf op dezelfde sterkte als ons team werd ingeschat.

Bij de voorbespreking werd dus de puntjes nog even aangehaald en zorg dat je weet wat je moet doen, weet wat je kan, je komt in de problemen als je dingen gaat doen die je niet goed kan en in ieders geval ga gedreven het veld in. En die gedrevenheid was de eerste 5 min terug te zien daarna ging de wedstrijd gelijk tegen elkaar op, alleen maakte wij soms de verkeerde keuzes en de eindpass was niet goed genoeg en door een foutje van ons gingen we met een 1-0 achterstand rusten.

Na de rust kwamen wij goed uit de startblokken en miste nog een paar kansen. In de 10de minuut liepen we tegen een grotere achterstand aan en na 1 uitbraak van Boeimeer en door niet goed op te letten van onze kant 0-2. Na deze treffer lieten wij gelukkig het kopje niet hangen en bleven voetballen. Er volgden diversen kansen maar het was een wedstrijd van net niet:  net niet de goede keuzes, net niet de goede eindpass, net niet de goede afwerking. Allemaal net niet, jammer, maar met wel een positief gevoel de kleedkamer in. Ondanks deze verloren partij hebben de jongens het wel met goed voetbal blijven proberen. Deze week weer keihard en met plezier trainen, dan komt het resultaat weer wel.